Άλεξ Χαντιτάτζι: Το αίμα μου είναι… μπλε

Μήνυμα συνέχισης του αγώνα για παραμονή στη SL 2 και στήριξης της προσπάθειας που ξεκίνησε εδώ και 9 μήνες και καταγγελία για δωροδοκία στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό

Την αφοσίωση του στην πόλη της Καβάλας και στην ομάδα του ΑΟΚ, αλλά και την αποφασιστικότητα του να συνεχίσει όχι μόνο να στηρίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και 9 μήνες, αλλά και να επιδιώξει παραμονή της ομάδας στη Super League 2 μέσω νομικής οδού εξέφρασε με μήνυμα του ο Άλεξ Χαντιτάτζι.

Από το μήνυμα αυτό προκύπτουν και πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις, όπως αυτή με τον Πανσερραϊκό, όπου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ κάνει γνωστό ότι υπήρξε προσπάθεια επηρεασμού ποδοσφαιριστών της ομάδας πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι στις Σέρρες.

Το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Η σεζόν τελείωσε αλλά όχι ο αγώνας και η ελπίδα μας ώστε ο ΑΟΚ να παραμείνει στη Super League 2

Ενημερώσαμε σήμερα τη Super League 2 και την ΕΠΟ ότι η τελική κατάταξη στην Ελληνική Super League 2, (ειδικά όσον αφορά τον υποβιβασμό) δεν πρέπει να επικυρωθεί μέχρι να επιλυθούν όλα τα εκκρεμή νομικά ζητήματα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά και σοβαρά νομικά ζητήματα σχετικά με τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Πανσερραϊκού, του Απόλλωνα Λάρισας, του Απόλλωνα Πόντου και του Αλμωπού Αριδαίας. Είναι σοβαρά θέματα που μπορούν να επηρεάσουν δραστικά την τελική κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα.

Επίσης, θα ξεκινήσουμε και θα υποβάλουμε νέα νομική και ποινική καταγγελία στην ΕΠΟ, τη FIFA και τις αρχές, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας, σχετικά με μέλη του Οργανισμού του Πανσερραϊκού για την απόπειρα τους να επηρεάσουν τους ποδοσφαιριστές μας πριν από τον μεταξύ μας αγώνα πριν από μερικές εβδομάδες.

Πολεμώ το σημερινό σύστημα και τις αδικίες που δημιουργεί σχεδόν 9 μήνες τώρα και δεν πρόκειται να σταματήσω. Πιστεύω πραγματικά ότι έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία να παραμείνουμε στην Super League 2 της επόμενης σεζόν.

Ανεξαρτήτως από αυτούς τους αγώνες, θα εργαστώ για να δημιουργήσω την καλύτερη δυνατή ομάδα και οργάνωση για τον ΑΟ Καβάλα.

Είμαι αφοσιωμένος σε αυτή την πόλη, αυτήν την πόλη και αυτήν την ομάδα!!

Το αίμα μου είναι μπλε…»!