«Αετός» Καβάλας-Σκοποβολή: Η παράδοση των επιτυχιών συνεχίστηκε και στο Χάσκοβο της Βουλγαρίας [φωτογραφίες]

Επιτυχημένη η παρουσία 6 αθλητών του συλλόγου στον αγώνα ολυμπιακής σκοποβολής σκητ «Κύπελλο Ντιάνα»

Στην πόλη Χάσκοβο της Βουλγαρίας βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 30 Απριλίου & 1 Μαΐου 2022 αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Αετός» Καβάλας για να συμμετέχουν στον αγώνα ολυμπιακής σκοποβολής σκητ, με το όνομα «Κύπελλο Ντιάνα».

Από τον «Αετό» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών 6 αθλητές, ενώ υπήρχαν και άλλες 3 συμμετοχές από δύο άλλα φιλικά σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, και συγκεκριμένα του ΑΟ Νέας Κρήνης και του Σκοπευτικού Ομίλου Μακεδονίας. Όλοι μαζί έγιναν μια ευχάριστη παρέα, η οποία αποτέλεσε την ωραία έκπληξη του αγώνα.

Γενικά ο καιρός ήταν καλός, και βοήθησε τους αθλητές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, κάνοντας νέα ρεκόρ, ενώ το μισό δύσκολο φόντο του γηπέδου, άλλους τους εμπόδισε να κάνουν καλές επιδόσεις.

Ακολουθούν παρακάτω αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αθλητών του Συλλόγου:

Ατομικά:

Ο Αθανάσιος Ντενικοράκης με επίδοση 112/125 που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ, τερμάτισε πρώτος στον προκριματικό και προκρίθηκε με τον αριθμό 1 στον ημιτελικό, στον οποίο με επίδοση 13/20, που υστερούσε, κατετάγη τελικά όγδοος (8ος).

Ο Δημήτρης Βαβάκας με επίδοση 99/125 κατετάγη 10ος στον αγώνα.

Ο Σοφοκλής Κουταλιάγκας με 96 κατετάγη 14ος, ο Δημήτρης Δαμιανός με 90 κατετάγη 19ος, ο Αθανάσιος Χάσπαρης με 89/125 κατετάγη 1ος στους βετεράνους, και ο Απόστολος Κεφαλάς 23ος με επίδοση 84/125. Στους άλλους αθλητές, ο Βασίλης Τσακίρης του ΣΟ Μακεδονίας με επιδόσεις 109/125+38/40 κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος (1ος) νικητής του αγώνα, ο Κώστας Κιοσσές και ο Γιάννης Κυπριώτης του Α.Ο. Νέας Κρήνης με επιδόσεις 92 & 87 αντίστοιχα, κατετάγησαν 17ος και 20ος ο καθένας τους.

Ομαδικά:

Η Βουλγαρική ομάδα (BHA) από το Πλέβεν, με τους Συμεώνοβ, Κυρίλοβ, Γκεοργκίεβ και επίδοση 325/375 κατάφερε να αναδειχθεί πρώτη (1η) νικήτρια. Δεύτερη (2η) νικήτρια με επίδοση 320 αναδείχθηκε η Ελληνική ομάδα του (Αετού Καβάλας) Ντενικοράκης, Βαβάκας, με την σύμπραξη του Τσακίρη (Σ.Ο. Μακεδονίας). Τρίτη ομάδα με 286 από την πόλη Βέλικο Τέρνοβο, με τους Φίλεβ, Γεοργκέβσκι, Στεφάνοβ. Τέταρτη ομάδα με 270 του Συλλόγου μας (Αετός Καβάλας) με τους αθλητές Κουταλιάγκας, Δαμιανός, Κεφαλάς.

Ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων στους νικητές του αγώνα, τόσο στο ατομικό όσο και στο ομαδικό, έτσι με τα μετάλλια κρεμασμένα στα στήθη, και τα κύπελλα κρατημένα στα χέρια, αποτυπώθηκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες, για να θυμίζουν σε όλους μας, το πετυχημένο αγωνιστικό αθλητικό γεγονός.