ΑΟ Ορμή: Δύο ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πυγμαχίας

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων-Παμπαίδων-Παγκορασίδων, τη 2η θέση κατέκτησαν οι Δραγανίδου και Γιαννακοπούλου και την 3η οι Αραμπατζής, Χέρμεντ και Δεϊμερτζίδου

Ολοκληρώθηκε η παρουσία του ΑΟ Ορμή, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων-Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διεξάγεται στην Πάτρα, με 2 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια.

Στους τελικούς του Σαββάτου (7/5) η Λύδα-Φωτεινή Δραγανίδου ηττήθηκε από την Λαμπρινή Γιαννακοπούλου της Παναχαϊκής στην κατηγορία 52 κιλών κορασίδων και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Με την σειρά της, η Δέσποινα Μόραλη έπαιξε στον τελικό των 54κ. κορασίδων με την Μαρία Γεωργοπούλου της Παναχαϊκής, ηττήθηκε και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Χάλκινα μετάλλια έβαλαν στις αποσκευές τους ο Αναστάσιος Αραμπατζής, ο Σέχι Χέρμεντ και η Πολυξένη Δεϊρμεντζίδου.

Ο προπονητής του συλλόγου, Χαράλαμπος Αραμπατζής, επεσήμανε μετά την λήξη των αγώνων: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την απόδοσή τους. Για τον χρόνο που ασχολήθηκαν οι εμφανίσεις τους και η επιτυχία τους ήταν τεράστια. Είναι δύσκολο να το αντιληφθούν αυτό κάποιοι που δεν ήταν παρόντες στην προσπάθεια τους από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έως σήμερα». Επίσης, ευχαρίστησε την Παναχαϊκή και ιδιαίτερα τον προπονητή του συλλόγου Νίκο Πλέα για την άψογη φιλοξενία. Είπε τέλος: «Ήταν μια άψογη από όλες τις απόψεις διοργάνωση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και αξίζουν συγχαρητήρια  σε όλους τους συντελεστές».

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της αποστολής έδωσε και ο Πρόεδρος του ΑΟ Ορμή, Βασίλης Βεργόπουλος.

Ο ΑΟ Ορμή ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους χορηγούς, που βοήθησαν ώστε η αποστολή να ταξιδέψει στην Πάτρα,  τον βουλευτή Καβάλας της Ν.Δ. Μακάριο Λαζαρίδη και την εταιρεία «ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ».