14ο Kids Open Kavalas: Εκατοντάδες μικροί αθλητές χάρηκαν τη γιορτή του Ταεκβοντό

Άκρως επιτυχημένη και η φετινή διοργάνωση του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, που επέστρεψε μετά από 2 χρόνια, στο κλειστό γυμναστήριο «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας

Με απόλυτη επιτυχία και κάτω υπό την αιγίδα του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας έλαβε χώρα την Κυριακή 8 Μαΐου στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το 14ο kids Open Kavalas.

Ήταν πραγματικά μια γιορτή την οποία χάρηκαν εκατοντάδες μικροί σε ηλικία αθλητές και οι γονείς τους οι οποίο επισκέφτηκαν την Καβάλα απ` όλη τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.

Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας με ανακοίνωση του ευχαριστεί όσους στήριξαν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, προκειμένου να υλοποιηθεί το 14o kids Open Kavalas.

Συγκεκριμένα τον Δήμο Καβάλας, τον Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βακιρτζή, την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.  Όλους τους υποστηρικτές της διοργάνωσης, Γιατρούς, Εθελοντές, Σώμα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ιδιαίτερα του αθλητές του συλλόγου για το κοουτσάρισα των μικρών αθλητών.  Μεγάλη προσπάθεια κατέλαβαν όλοι οι εθελοντές για την τήρηση του προγράμματος των αγώνων.

Ευχαριστούμε όλα τα σωματεία που ήταν παρόν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Επίσης τους γονείς των παιδιών που μας τίμησαν με την παρουσία τους και έδωσαν άλλο χρώμα στους αγώνες.

Τέλος, ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, τους αγώνες.

Την Βουλεύτρια Τάνια Ελευθεριάδου, την εκπρόσωπο του Βουλευτή  Μακάριου Λαζαρίδη Κωνσταντίνα Μήττα, τον Αντιπεριφερειάρχη  Ενέργειας και Περιβάλλοντος Χρήστο Γάκη, τον Εντεταλμένο  Αλιευτικής Πολιτικής και εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Ανδρέα Καραγιώργη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας Απόστολο Μουμτζάκη, την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Καβάλας Φωτεινή Κόγια, τον Ειδικό Σύμβουλο του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου Κίμωνα Παπαδόπουλο, τον Διοικητή Ασφάλειας Καβάλας Αθανάσιο Κοψίδα, τη Δημοτική Σύμβουλο Ευαγγελία Δρακονάκη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Βογιατζίδη.

Αξίζει να τονιστεί ότι για ακόμα μια φορά τους αγώνες τίμησε με την παρουσία της η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου.

Πλέον το ραντεβού για το 15ο kids Open Kavalas ανανεώνεται για τον Μάιο του 2023.