Βύρων Καβάλας: Άλμα ανόδου! 0-1 στη Ξάνθη τον Άρη Πετεινού

Με γκολ του Αθανασάκη στο 44ο λεπτό ο πρωταθλητής της Καβάλας πήρε τη σπουδαία νίκη που τον έφερε στην 1η θέση της βαθμολογίας των μπαράζ

Ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (11/5) ο Βύρων! Ο νταμπλούχος της ΕΠΣ Καβάλας κέρδισε 1-0 στο γήπεδο του ΑΟ Ξάνθης τον Άρη Πετεινού, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπαράζ και έχει πλέον 4 βαθμούς στη βαθμολογία.

Το συγκρότημα του Στέλιου Ιγνατιάδη στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά στο 1ο ημίχρονο, όπου κρίθηκε και το τελικό αποτέλεσμα, μιας και στην επανάληψη παίχτηκε παιχνίδι κέντρου χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου 45λεπτου με τον Αθανασάκη, ύστερα από πολύ ωραίο συνδυασμό Καπνόπουλου, Δουμάνη και Καπνόπουλου. Ο Αθανασάκης σκόραρε και στο 21ο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Οι Συνθέσεις

Άρης Πετεινού (Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Σιδηράς, Δασκαλάκης, Εφέντη, Σαρηγιαννίδης, Τουρατζίδης, Τυριάκης (84′ Μίλκογλου), Φλώρος (23′ λ.τρ. Μπουρλόγλου- λ.τρ. 64′ Μαλαδένης), Πουτακίδης, Κουτσομιχάλης (84′ Καμπουρίδης), Κοτόπουλος.

Βύρων Καβάλας (Ιγνατιάδης): Ευστρατίου, Σεφερίδης, Ζιούλης, Καλτσίδης, Μαυρογιάννης,  Καπνόπουλος, Φουστέρης, Σαββατιανός (83′ Τζούλας), Δουμάνης, Πτηνόπουλος (55′ Ελευθεριάδης), Αθανασάκης (71′ Καλαϊτζής).

Τα αποτελέσματα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 2ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Άρης Πετεινού – Βύρων Καβάλας 0-1
Πανθρακικός – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 3-2
Hρακλής Αμμουδιάς – Καμπανιακός 0-0
Ρεπό η Προσοτσάνη

Η Βαθμολογία

  1. Καμπανιακος (4-1) 4
  2. Βύρων Καβάλας (2-1) 4
  3. Πανθρακικός (4-3) 4
  4. Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (4-4) 3
  5. Ηρακλής Αμμουδιάς (0-0) 1 *
  6. Προσοτσάνη (1-2) 0*
  7. Άρης Πετεινού (1-5) 0

*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Η Επόμενη Αγωνιστική (15/5 16.00)

Βύρων Καβάλας – Καμπανιακός
Προσοτσάνη – Άρης Πετεινού
Ηρακλής Αμμουδιάς – Ιπποκράτης Αλεξ/ποληε
Ρεπό ο Πανθρακικός

Φωτο: Xanthi-sport.gr