Πάνθηρες Καβάλας: Δυναμικό «παρών» στα tryouts της Θεσσαλονίκης

Οι 4 αθλήτριες του συλλόγου συμμετείχαν στα δοκιμαστικά 3 x 3 της Εθνικής ομάδας στα πιστοποιημένα γήπεδα που τοποθέτησε η ΕΟΚ στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πανθήρων έδωσε το παρών στα δοκιμαστικά 3 x 3 της Εθνικής ομάδας τα οποία διεξήχθησαν στα πιστοποιημένα γήπεδα που τοποθέτησε η ΕΟΚ στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης για αυτόν τον σκοπό.

Εκ μέρους του συλλόγου της Καβάλας στην εν λόγω διοργάνωση συμμετείχαν, η Σοφία Κελεμένη, η Χριστίνα Γιαχολάρη, η Ηλιοδώρα Παναγιωτίδου και η Πασχαλίνα Τουρετζόγλου.

Τα κορίτσια έδωσαν τρεις αναμετρήσεις μέσα σε διάστημα 4 ωρών αντιμετωπίζοντας τις δύο ομάδες της Καλαμαριάς και την Δ.Ε.Κ.Α.

Πάρα την κόπωση των συνεχόμενων αναμετρήσεων, τα κορίτσια απόλαυσαν την εμπειρία ενώ την ίδια ώρα οι Πάνθηρες δηλώνουν ότι αισθάνονται ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συμμετοχή τους σε αυτή την όμορφη διοργάνωση και δηλώνουν υποστηρικτές ανάλογων δράσεων που έχουν σκοπό την αναβάθμιση και την προώθηση του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και εκπροσωπούμε.