Βύρων Καβάλας: Μια ανάσα από τη Γ’ Εθνική κατηγορία!

Ο νταμπλούχος Καβάλας επικράτησε του Καμπανιακού με 3-1 στην 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ, με γκολ των Σεφερίδη, Φουστέρη και Αθανασάκη

Μια ανάσα από το… όνειρο της συμμετοχής του στη Γ’ Εθνική κατηγορία βρίσκεται ο Βύρωνας μετά τα αποτελέσματα των αγώνων της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στην τελευταία Εθνική κατηγορία. Η ομάδα της Καβάλας, ύστερα από το «διπλό» της Τετάρτης στην Ξάνθη επί του Άρη Πετεινού, επέστρεψε στο Βερούλειο στάδιο για να αντιμετωπίσει τον Καμπανιακό, τον οποίο και κέρδισε με 3-1 φτάνοντας έτσι στους 7 βαθμούς και στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα της Καβάλας ήταν ανώτερη από τους φιλοξενούμενους και προηγήθηκε στο 1ο ημίχρονο με γκολ του προωθημένου Σεφερίδη στο 37ο λεπτό. Ο Φουστέρης στο 65ο λεπτό έκανε το 2-0 για τον Βύρωνα, ωστόσο ο Καμπανιακός μείωσε άμεσα με τον Ξανθόπουλο στο 67ο λεπτό και το παιχνίδι έμεινε ανοιχτό μέχρι και τις καθυστερήσεις οπότε και ο Αθανασάκης πέτυχε το 3-1 και «κλείδωσε» τη νίκη για τον νταμπλούχο Καβάλας.
Πλέον ο Βύρων έχει «αέρα» 3 βαθμών από τον 2ο στη βαθμολογία και αν καταφέρει να πάρει τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με την Προσοτσάνη, τότε η Γ’ Εθνική θα είναι μπροστά του!

Τα Αποτελέσματα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 3ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:
Προσοτσάνη – Άρης Πετεινού 5-0
Ηρακλής Αμμουδιάς – Ιπποκράτης Αλεξ/πολης 0-0
Βύρωνας Καβάλας – Καμπανιακός   3-1
Ρεπό ο Πανθρακικός

Η Βαθμολογία

  1. Βύρων Καβάλας (5-2) 7
  2. Καμπανιακος (5-4) 4
  3. Πανθρακικός (4-3) 4 *
  4. Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (4-4) 4
  5. Προσοτσάνη (6-2) 3*
  6. Ηρακλής Αμμουδιάς (0-0) 2*
  7. Άρης Πετεινού (1-10) 0

*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Η Επόμενη Αγωνιστική (22/5, 16:00)

Ιπποκράτης Αλεξ/πολης – Άρης Πετεινού
Πανθρακικός – Ηρακλής Αμμουδιάς
Βύρωνας Καβάλας – Προσοτσάνη
Ρεπό ο Καμπανιακός