GR National Tour 3×3-Kavala: Πάμε για… μπασκετάκι στην πλατεία;

Τουρνουά μπάσκετ όλων των ηλικιών υπό την αιγίδα της ΕΟΚ – Διαβάστε πότε θα γίνουν οι αγώνες και πως μπορεί να γίνει η δωρεάν δήλωση συμμετοχής

Παιδιά, Νέοι & Νέες και όσοι αισθάνονται πάντα Νέοι, καλούνται να συμμετέχουν στο Αθλητικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου & Τουρισμού της ΠΑΜΘ, υλοποιείται από την Εταιρεία GNN STREETBALL και θα διεξαχθεί στην Πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα, Τρίτη & Τετάρτη 24-25 Μαΐου 2022, από το μεσημέρι 15.30 έως τo βράδυ (στις 21-22 Μαΐου στην Κομοτηνή).

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί με τη μορφή Ομίλων που καθένας αντιστοιχεί σε μία ηλικιακή ομάδα. Από 10 ετών έως και πάνω από 35 ετών, θα σχηματισθούν ομάδες με τρία άτομα η κάθε μία, οι οποίες θα παίξουν εντός του ομίλου τους σε «προκριματικό» γύρο. Θα προχωρά η ομάδα που νικά στους σύντομους αγώνες των 8-10 λεπτών ή όποια ομάδα φτάσει πρώτη τους 21 πόντους.

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν επί των ειδικών μεταφερόμενων γηπέδων που θα στηθούν στην κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής(το ίδιο ακριβώς και στην Πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα στις 24-25 Μαΐου). Τα γήπεδα και όλες οι εγκαταστάσεις πληρούν τις επίσημες προδιαγραφές της FIBA με την κατάλληλη προστατευτική Υποδομή.

Και τα δύο EVENTS αποτελούν τμήμα του επίσημου Πανελλήνιου Τουρνουά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και έχουν ενταχθεί στο καλεντάρι της.

Δήλωση συμμετοχής

Πατήστε στο link και ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα εγγραφής: https://play.fiba3x3.com/events/8b844f54-f188-4aa5-98a5-7d2cf175752c

Προσοχή: Για την Εγγραφή – Δημιουργία Ομάδας τα παρακάτω βήματα τα κάνει μόνο ένα άτομο, που προσκαλεί 2 έως 3 ακόμα άτομα.

Βήματα Εγγραφής –Δημιουργίας Ομάδας: πατάμε το παραπάνω μπλε αρχικό LINK της Fiba 3X3..πατάμε το log in to FIBA 3×3.. πατάμε SIGN UP.. βάζουμε τα στοιχεία μας στα πλαίσια που εμφανίζονται..πατάμε το τετραγωνάκι I ACCEPT..έρχεται email από τη FIBA(πηγαίνουμε στο email μας)..πατάμε το μπλε verify..(αφού βρεθούμε στη σελίδα της FIBA) βρίσκουμε το EVENT της Πόλης μας (Κομοτηνή ή Καβάλα). Πατάμε REGISTER TEAM..γράφουμε Όνομα, Τηλέφωνο, Ομάδα και το email μας..(έρχεται κι άλλο email από FIBA στο email μας) πατάμε verify..(είμαστε στη σελίδα της FIBA) προσθέτουμε τους συμπαίκτες μας (add player 1,2,3..ο 3ος παίκτης δεν είναι υποχρεωτικός, αλλά μπορεί να προσκληθεί ως αναπληρωματικός). Kάνουμε πρόσκληση σε αυτούς (INVITATION). Ενημερώνουμε τους/τις συμπαίκτες/-παίκτριές μας να αποδεχτούν ηλεκτρονικά την Πρόσκλησή μας. Καλή Επιτυχία.

Για παιδιά ηλικία U11

Διευκρινίζεται ότι για παιδιά κατηγορίας U11 (10-11 ετών) και για παιδιά κατηγορίας U13 (12-13 ετών) η διαδικασία είναι η παρακάτω:

Πατάμε το μπλε αρχικό LINK..πατάμε REGISTER TEAM..γράφουμε Όνομα, Τηλέφωνο, Ομάδα και το email μας (έρχεται email από FIBA στο email μας) πατάμε verify (είμαστε στη σελίδα της FIBA) προσθέτουμε τους συμπαίκτες μας (add player 1,2,3). Kάνουμε πρόσκληση σε αυτούς (INVITATION). Ενημερώνουμε τους συμπαίκτες μας να αποδεχτούν ηλεκτρονικά την Πρόσκλησή μας. Καλή Επιτυχία.

Για οποιαδήποτε Διευκρίνιση ή περαιτέρω Ενημέρωση στο τηλέφωνο: 6986639259 Μιχάλης Δίπλαρος & 6984472804 Φάνης Κωφίδης, Συνεργάτης Επικοινωνίας.