Άλεξ Χαντιτάτζι: Ανυπομονώ να είμαι μέρος αυτής της πόλης και αυτής της ομάδας για τα επόμενα χρόνια

Το σχόλιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ στην ανάρτηση της ανακοίνωσης του Ερασιτέχνη ΑΟΚ για τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης τους

Η διαβεβαίωση του Άλεξ Χαντιτάτζι ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα της Καβάλας και τα επόμενα χρόνια, η οποία δόθηκε στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τους παράγοντες του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, αποτελεί επίσημη επιβεβαίωση των δεσμεύσεων του Καναδοϊρανού επιχειρηματία μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ ανέφερε σε όλους τους τόνους ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στη Super League 2, αν δεν ευοδωθεί η προσπάθεια που θα κάνει με τα ένδικα μέσα. Η δέσμευση αυτή αποτελεί τη βάση, πάνω στην οποία θα «χτιστεί» η νέα ομάδα, η οποία σε κάθε περίπτωση θα είναι πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, γι’ αυτό και οι παράγοντες του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι.

Η δέσμευση του Άλεξ Χαντιτάτζι επαναλήφθηκε και με ένα σχόλιο του ίδιο στην ανάρτηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ στη σελίδα του στο fb, όπου χαρακτηρίζει ένα απίστευτο ταξίδι το να αποτελεί μέρος αυτής της ομάδας, της οποίας ανυπομονεί να είναι μέρος και τα επόμενα χρόνια.

Η ανάρτηση του είναι η εξής: «Το να είσαι μέρος της Καβάλας και αυτής της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν ένα απίστευτο ταξίδι. Ανυπομονώ να είμαι μέρος αυτής της πόλης και αυτής της ομάδας για τα επόμενα χρόνια»!