Γαλάζιοι Αργοναύτες: Δεν θα παρατούσαμε ποτέ τον ΑΟΚ για να υποστηρίξουμε κάποια άλλη ομάδα που απλά θα έχει ως έδρα την Καβάλα

Κατηγορηματικά αντίθετοι στην πιθανότητα η ομάδα να αγοράσει το ΑΦΜ του Βόλου και να συμμετέχει στη Super League είναι οι οργανωμένοι οπαδοί, αντιδρώντας στη φημολογία των τελευταίων ημερών περί αγοράς του συλλόγου της Μαγνησίας

Την κατηγορηματική αντίθεση τους στην πιθανότητα η αγαπημένη τους ομάδα να αγοράσει το ΑΦΜ του Βόλου, για να «προβιβαστεί» αυτόματα στη Super League, εκφράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟΚ, αντιδρώντας στη σχετική φημολογία που υπάρχει το τελευταίο διάστημα. Όπως είναι γνωστό η ομάδα του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου είναι προς πώληση και εδώ και αρκετές ημέρες έχει κυκλοφορήσει η φήμη περί ενδιαφέροντος του Άλεξ Χαντιτάτζι να αγοράσει στην ουσία μια θέση στη Super League.

Οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» λοιπόν δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται μια τέτοια πιθανότητα, αφού όπως τονίζουν στην ανακοίνωση τους «όπως δεν παρατάμε την οικογένεια μας, έτσι δεν θα παρατήσουμε την ομάδα τώρα. Αν θέλαμε να πάση θυσία πάση θυσία θα μπορούσαμε να υποστηρίζουμε άλλες ομάδες». Επισημαίνουν δε ότι δεν «πουλάνε την ομάδα για καμία άνοδο, για κανένα πρωτάθλημα, για κανένα champions league».

Ακολουθεί η ανακοίνωση των Γαλάζιων Αργοναυτών

Περί φημών αγοράς ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος

«Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Αυτοί που επιλέγουν να ζουν τίμια και περήφανα και να περπατούνε με το κεφάλι ψηλά και όλοι οι υπόλοιποι.

Όταν γεννιέσαι οι πρώτοι άνθρωποι που γνωρίζεις είναι οι γονείς σου. Σε μεγαλώνουν, σε σπουδάζουν και γενικά κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να τον βοηθήσουν σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Σίγουρα θα υπάρχουν όμως και καλύτεροι γονείς από τους δικούς σου.

Αν κάποια στιγμή εμφανιζόντουσαν άλλοι γονείς οι οποίοι θα μπορούσαν να σου παρέχουν περισσότερα τι θα έκανες; Θα τους άφηνες για να γίνεις παιδί κάποιων άλλων;

Η γυναίκα που παντρεύεσαι είναι επιλογή σου. Την παντρεύεσαι γιατί την αγαπάς, θέλεις να δημιουργήσεις οικογένεια μαζί της και να περάσεις το υπόλοιπο της ζωή σου μαζί της. Σίγουρα θα υπάρχουν όμως και καλύτερες γυναίκες από τη δική σου.

Αν κάποια στιγμή εμφανιζόταν μία άλλη γυναίκα η οποία είναι πιο όμορφη από τη δική σου ή είχε μεγαλύτερη προίκα από τη δική σου τι θα έκανες; Θα την παρατούσες για να είσαι μαζί της;

Τα παιδιά σου τα φροντίζεις, τα ανατρέφεις, τα μεγαλώνεις, τα στηρίζεις και τα αγαπάς πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Σίγουρα θα υπάρχουν όμως και παιδιά τα οποία είναι καλύτερα από τα δικά σου.

Αν κάποια στιγμή εμφανιζόντουσαν άλλα παιδιά τα οποία ήταν πιο καλλιεργημένα, πιο όμορφα και πιο επιτυχημένα από τα δικά σου τι θα έκανες; Θα άφηνες τα δικά σου παιδιά για να τα υιοθετήσεις;

Ο ΑΟΚ για μας είναι πολλά παραπάνω από μία απλή ομάδα ποδοσφαίρου. Τον αγαπάμε ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται, από το εάν έχει χρέη ή όχι, από το αν μας φέρνει τίτλους ή όχι. Ο ΑΟΚ για μας είναι σαν την οικογένειά μας. Δε θα τον παρατούσαμε ποτέ για να υποστηρίξουμε κάποια άλλη ομάδα που απλά θα έχει σαν έδρα την Καβάλα. Όπως δε θα παρατούσαμε ποτέ και την οικογένειά μας. Αν θέλαμε Α’ Εθνική πάση θυσία θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε και άλλες ομάδες. Είναι επιλογή μας να υποστηρίζουμε ΑΟΚ και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ. Ανήκουμε στην κατηγορία των ανθρώπων οι οποίοι είναι περήφανοι για την ομάδα τους και δεν την πουλάμε για καμία άνοδο, για κανένα πρωτάθλημα, για κανένα champions league.

Ο ΑΟΚ δεν ανήκει ούτε στους προέδρους ούτε στους ποδοσφαιριστές ούτε στους προπονητές. Ο ΑΟΚ ανήκει στο λαό του και στην πόλη του. Όλοι οι υπόλοιποι είστε απλά περαστικοί. Πριν από σας υπήρχαν άλλοι και μετά από σας θα υπάρχουν άλλοι. Οι μόνοι που ήταν, είναι και θα μείνουν για πάντα στον ΑΟΚ είναι οι οπαδοί του και κανείς άλλος.

Για όλα όσα ακούγονται λοιπόν περί αγοράς του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος έχουμε να πούμε το εξής:

Κάτω τα χέρια από τον ΑΟΚ. Ο ΑΟΚ είναι ένας και αυτόν τον ΑΟΚ θα συνεχίσουμε να αγαπάμε και να στηρίζουμε.

Όποιος δεν αντέχει τη Β’ και Γ’ Εθνική μπορεί να αποχωρήσει».