Οι Παλαίμαχοι θυμούνται τους ΑΟΚτσήδες που «έφυγαν»…

Φιλικός αγώνας με την ομάδα παλαιμάχων του ΠΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη» για τα μέλη της οικογένειας της Καβάλας που δεν είναι πλέον μαζί μας

Ενας ιδιαίτερος φιλικός αγώνας ποδόσφαιρου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο «Ανθή Καραγιάννη». Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ θα αντιμετωπίσουν τους παλαίμαχους τους ΠΑΟΚ για να θυμηθούν και να τιμήσου τη μνήμη των μελών της μεγάλης οικογένειας της Καβάλας που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή. Πρόκειται για 9 παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, 2 φροντιστές, έναν παράγοντα και ένα φίλαθλο, που συνδέθηκαν με την ομάδα και πρόσφεραν πολλά από το πόστο τους.

Η ανακοίνωση του συλλόγου των παλαιμάχων του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:«Στα πλαίσια της απόδοσης τιμής στους ανθρώπους της οικογένειας του ΑΟΚ μας που πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας παλαιμάχων της ομάδας μας, με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 18:00 στο «Ανθή Καραγιάννη».

Θα τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές: Παρίδης, Φιλιππίδης, Μασμανίδης, Μπαρμπαλέξης, Παπαδόπουλος Μιχάλης, Γκαρανάτσιος, Μπλέκος, Λεμονίδης και Ασλανίδης. Επίσης θα τιμηθούν οι φροντιστές της ομάδας μας Απόστολος Χατζησάββας και Βασίλης Βασιλειάδης Βασίλης, ο παράγοντας Τάσος Μεταξάς καθώς και ο φίλαθλος μέλος της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας Βασίλης Χατζηραφαηλιδης».