Βύρωνας Καβάλας: «Χ» στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των μπαράζ

Ισοπαλία 0-0 με την Προσοτσάνη στο Βερούλειο στάδιο στην 4η αγωνιστική – Ο νταμπλούχος Καβάλας παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό διαφορά από τον 2ο

«Λευκή ισοπαλία» στην Προσοτσάνη παραχώρησε το απόγευμα της Κυριακής στο Βερούλειο στάδιο ο Βύρωνας Καβάλας! Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία ο νταμπλούχος Καβάλας αν και ήταν ανώτερος από τους πρωταθλητές της Δράμας, δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και έτσι περιορίστηκε στο 0-0, με το οποίο διατηρήθηκε μεν στην 1η θέση της βαθμολογίας αλλά έχασε το προβάδισμα των 3 βαθμών που είχε!
Η ομάδα της Καβάλας είχε καλές στιγμές με τον Αθανασάκη στο 1ο μέρος και τον Δουμάνη αλλά και τον Φουστέρη στην επανάληψη και πίεσε ασφυκτικά στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Προσοτσάνης η οποία θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στα μέσα του 2ου μέρος με τον Ευκαρπίδη.
Ο αγώνας ήταν ο τελευταίος εντός έδρας για τον Βύρωνα, μιας και τις δύο επόμενες αγωνιστικές θα παίξει εκτός έδρας με τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης (στο ντέρμπι κορυφής) και τον Ηρακλή Αμμουδιάς, ενώ στην τελευταία αγωνιστική θα έχει ρεπό.

Τα Αποτελέσματα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:
Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης–Άρης Πετεινού 5-0
Πανθρακικός – Ηρακλής Αμμουδιάς 1-0
Βύρωνας Καβάλας – Προσοτσάνη    0-0
Ρεπό ο Καμπανιακός

Η Βαθμολογία

  1. Βύρων Καβάλας (5-2) 8
  2. Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (9-4) 7
  3. Πανθρακικός (5-3) 7*
  4. Καμπανιακος (5-4) 4*
  5. Προσοτσάνη (6-2) 4*
  6. Ηρακλής Αμμουδιάς (0-1) 2*
  7. Άρης Πετεινού (1-15) 0

*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Η Επόμενη Αγωνιστική (5η, 25/5)

Ιπποκράτης Αλεξ/πολης – Βύρωνας Καβάλας
Καμπανιακός – Πανθρακικός
Προσοτσάνη – Ηρακλής Αμμουδιάς
Ρεπό ο Άρης Πετεινού