Πρωταθλήτρια Κ-16 η ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ–3η θέση ο Αμυγδαλεώνας

Η ομάδα της Καβάλας κατέκτησε τον τίτλο της Α’ περιφέρειας κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τη Νίκη Αλέξανδρούπολης με 3-2 σετ – Ο ΑΟ Αμυγδαλεώνα πήρε την 3η θέση νικώντας 3-0 τον ΓΣ Δράμας

Με τη… «στέψη» του ΑΟ Καβάλα-1, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 21 & 22 Μαΐου 2022, αλλά και όλων των Πρωταθλημάτων που διοργάνωσε η Α’ Περιφέρεια για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Σε ένα πανέμορφο Τελικό, που τα είχε όλα, ο ΑΟ Καβάλα-1 νίκησε τη Νίκη Αλεξανδρούπολης με 3-2 σετ (25-12, 17-25, 26-24, 23-25, 15-13) και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κ16 (Παγκορασίδων) της Ένωσης. Τρίτος αναδείχτηκε ο ΑΟ Αμυγδαλεώνα-1, που νίκησε στον μικρό Τελικό τον ΓΣ Δράμας-1 με 3-0 σετ.

ΑΟΚ: Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας

«Πρωταθλήτριες Κ16 Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης!!! Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για τη νίκη 3-1 επί του Ερμογένη Ξάνθης και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην κατηγορία Κ16» αναφέρει η ανάρτηση του ΑΟ Καβάλα για την μεγάλη επιτυχία.

ΑΟ Αμυγδαλεώνα: Σας ευχαριστούμε κορίτσια. Σας ευχαριστούμε Τσέντομιρ και Δημήτρη

Με δική της ανάρτηση η διοίκηση του Αμυγδαλεώνα, ευχαριστεί τις αθλήτριες της ομάδας για το χάλκινο μετάλλιο, όπως επίσης ευχαριστεί και τους προπονητές. «Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο για τις «τεράστιες» μικρές μας μετά από εκπληκτική εμφάνιση στον μικρό τελικό απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα! Σας ευχαριστούμε κορίτσια… σας ευχαριστούμε Τσέντομιρ και Δημήτρη! Δεν υπάρχουν λόγια γι αυτά τα 8 παιδιά και γι αυτά που πέτυχαν φέτος… μόνο εμείς, οι προπονητές τους και οι γονείς τους ξέρουν! Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ απ όλους μας! Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην ομάδα της Νίκης για την δεύτερη θέση και του ΓΣ για την τέταρτη! Οι στιγμές που μας χάρισαν τα κορίτσια και των τριών ομάδων κατά την διάρκεια της απονομής ήταν μοναδικές και αυτές ακριβώς που θέλουμε στα γήπεδα»!