ΑΣ «Αετός» Καβάλας: «Αργυρός» ο Θεοφάνης Κιτσόπουλος στο Πανελλήνιο της Σταυρούπολης

Πρόκειται για το 4ο μετάλλιο που κατακτά το τμήμα τοξοβολίας του συλλόγου

Ο αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου «Αετός» Καβάλας Θεοφάνης Κιτσόπουλος, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, με την νίκη του της δεύτερης (2ης) θέσης, σε Πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας ανοιχτού χώρου, που έγινε το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαΐου 2022 στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, στην κατηγορία U21 ανδρών, στο ολυμπιακό τόξο.

Διοργανωτής του αγώνα ο ΣΚ.Ο.Α.Π. Θεσσαλονίκης, ο οποίος αγώνας διεξήχθη με πάρα πολύ καλές καιρικές συνθήκες, και έτσι ευνοήθηκαν οι περίπου 100 συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες, από όλα τα σωματεία της χώρας μας. Ο «Αετός» Καβάλας δήλωσε συμμετοχή με 4 αθλητές του (3 άνδρες και 1 γυναίκα), δυστυχώς όμως αναπάντεχα και έκτακτα προβλήματα, δουλειάς και υγείας, δεν επέτρεψαν την συμμετοχή 2 εξ αυτών.

Η αναλυτική επίδοση του αθλητή Θεοφάνη Κιτσόπουλου είναι στον γύρο των 6×6 βολών/3΄ = 36 συνολικά = 284 βαθμούς συνολικά με 7×10άρια. Στον αγώνα συμμετείχε επίσης ο Αθανάσιος Χάσπαρης στην κατηγορία του ολυμπιακού τόξου ανδρών, ο οποίος με επίδοση 288 βαθμούς με 5χ10άρια, κατετάγη 5ος.

Η προσπάθεια των αθλητών του τμήματος τοξοβολίας του συλλόγου της Καβάλας, συνεχίζεται στον επόμενο αγώνα που θα γίνει στην Φλώρινα 18 & 19 Ιουνίου 2022. Καλή μας συνέχεια.