Βύρωνας Καβάλας: Πρώτος και καλύτερος στα μπαράζ ανόδου! 0-4 στον Ηρακλή Αμμουδιάς

Ο πρωταθλητής της ΕΠΣΚ εξασφάλισε (και) την 1η θέση στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος

Αν η άνοδος, μέσω της εξασφάλισης μιας από τις 3 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, εξασφαλίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική στην Αλεξανδρούπολη με τη νίκη 0-2 επί του τοπικού Ιπποκράτη, η κατάκτηση της 1ης θέσης για τον Βύρωνα Καβάλα ήρθε με το νέο «διπλό» αυτή τη φορά στις Σέρρες. O πρωταθλητής της ΕΠΣΚ επικράτησε με 0-4 στην έδρα του Ηρακλή Αμμουδιάς, απέκτησε διαφορά 4 βαθμών από τον δεύτερο στη βαθμολογία και πλέον, όχι μόνο η άνοδος αλλά ούτε ο τίτλος (ο 3ος τη φετινή χρονιάς μετά το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και του κυπέλλου) δεν χάνεται την τελευταία αγωνιστική, όπου ο Βύρωνας θα κάνει το ρεπό του!
Μετά από ένα άκαρπο 1ο ημίχρονο, όπου ο Βύρων συνάντησε αντίσταση από τους γηπεδούχους, χρειάστηκε το γκολ που σημείωσε ο Ηλιάδης στο 55ο λεπτό, για να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα και απ’ εκεί και πέρα όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα. Στο 60’ ο Αθανασάκης έκανε το 0-2 και στο 75’ ο Δουμάνης το 0-3 για να έρθει ο Παντελίδης να διαμορφώσει το τελικό 0-4.
Αξίζει να τονιστεί ότι μετά το τέλος του αγώνα ο Ηρακλής Αμμουδιάς έδωσε τα συγχαρητήρια στον Βύρωνα για την εξαιρετική ομάδα που διαθέτει και για τη δίκαια κατάκτηση της πρώτης θέση στα μπαράζ ανόδου.

Τα αποτελέσματα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 6ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:
Άρης Πετεινού – Πανθρακικός 1-3
Προσοτσάνη – Καμπανιακός 0-0
Ηρακλής Αμμουδιάς – Βύρωνας Καβάλας 0-4
Ρεπό ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης

Η Βαθμολογία

  1. Βύρων Καβάλας (11-2) 14
  2. Πανθρακικός (5-5) 10*
  3. Προσοτσάνη (8-3) 8*
  4. Καμπανιακος (7-4) 8*
  5. Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (9-6) 7*
  6. Ηρακλής Αμμουδιάς (1-7) 2*
  7. Άρης Πετεινού (2-18) 0*

*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Η Επόμενη (τελευταία) αγωνιστική (5/6)

Άρης Πετεινού – Ηρακλής Αμμουδιάς
Πανθρακικός – Προσοτσάνη
Καμπανιακός – Ιπποκράτης Αλεξ/πολης
Ρεπό ο Βύρωνας Καβάλας