Ο Κούγιας κάνει έκκληση σε κάποιον σαν τον Άλεξ Χαντιτάτζι να αγοράσει την ΑΕΛ!!!

Ο γνωστός ποινικολόγος θέλει να απεμπλακεί από την Θεσσαλική ομάδα και καλεί οποιονδήποτε έχει την οικονομική επιφάνεια, σαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ να την αναλάβει, ξεχνώντας τι έλεγε γι’ αυτόν μόλις πριν από λίγους μήνες

Πριν από λίγους μόλις μήνες μιλώντας στον Alpha Radio 88.6 για τον άγνωστό τότε (στην Ελλάδα) Καναδοιρανό επιχειρηματία Άλεξ Χαντιτάτζι και για την περίπτωση να αναλάβει τον ΑΟΚ, ανέφερε εντελώς απαξιωτικά «ότι εκεί στην Καβάλα έχετε μυριστεί χρήμα και δε σας νοιάζει τίποτα», υπονοώντας ότι επειδή εμφανίστηκε ένας με πολλά λεφτά όλοι στην πόλη θα έκαναν τα… «στραβά μάτια», αδιαφορώντας για την φερεγγυότητα και την αξιοπιστία του!

Την Κυριακή 29/5 ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ παραχώρησε συνέντευξη τύπου στην οποία έβαλε «πωλητήριο» στην ομάδα του αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν περνάω καλά στην ΑΕΛ. Έχω μία οικογένεια και μία περιουσία που πρέπει να χαρώ. Έχω αποφασίσει να φύγω». Επισήμανε μάλιστα ότι «εάν μέχρι τις 28 Ιουλίου 2022 δεν εμφανιστεί κάνεις τότε: ή θα προσπαθήσω να τα βρω με όλους σε μία διαχειρίσιμη συμφωνία ή η ΠΑΕ θα τεθεί υπό εκκαθάριση».

Προκειμένου λοιπόν να απεμπλακεί από την Λάρισα απεύθυνε έκκληση σε οποιοδήποτε έχει την οικονομική επιφάνεια να αναλάβει τον σύλλογο, κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στον Άλεξ Χαντιτάτζι. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «κάνω ανοιχτή πρόσκληση σε οποιοδήποτε Λαρισαίο, Αμερικάνο, Βούλγαρο ή σαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Καβάλας που έχει οικονομική επιφάνεια. Μπορούν να έρθουν οι Πηλαδάκης, Πλεξίδας, Ντελόπουλος, οι άλλοι επιφανείς Λαρισαίοι όπως οι Κασίδης και Αδαμόπουλος».

Από την «επιφύλαξη» στην… έκκληση

Όπως φαίνεται η στήριξη που παρείχε στην ομάδα ο Καναδοιρανός επιχειρηματίας και η τεράστια, κυρίως οικονομική, προσπάθεια που έκανε για να την κρατήσει στη Super League 2 (ανεξάρτητα αν τελικά δεν είχε αίσιο τέλος), έπεισε τον Αλέξη Κούγια ότι ο Άλεξ Χαντιτάτζι δεν είναι ο «ύποπτος» παράγοντας για τον οποίο τόνισε επί λέξει ότι «για μένα είναι ύποπτος ο οποιοσδήποτε που ενώ δεν είναι Καβαλιώτης, δεν είναι Έλληνας και δεν ξέρει καν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, εμφανίζεται ξαφνικά για να επενδύσει και στην ουσία να χάσει χρήματα, σε μια ομάδα που θα έχει μόνο παθητικό, ακόμα κι αν αγωνίζεται στη Super League. Διερωτώμαι λοιπόν. Γιατί το κάνει αυτό ο συγκεκριμένος άνθρωπος»; Συνέχισε δε λέγοντας ότι «επειδή λοιπόν εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός απέναντι σ’ αυτούς τους ανθρώπους, το λέω καθαρά ότι δεν ανέχομαι να έρχονται στην πατρίδα μου κάποιοι για να «ξεπλένουν» χρήματα από ναρκωτικά και λαθρεμπόριο ή οτιδήποτε άλλο. Προσωπικά δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Μπορεί να είναι τίμιος και να έχει αγαθές προθέσεις, εγώ όμως εξακολουθώ να είμαι επιφυλακτικός απέναντι του»!