Πάνθηρες: Νέος προπονητής γυναικών-νεανίδων ο Κώστας Αστεριάδης

Ο έμπειρος προπονητής, που πέρσι ήταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή, εδώ και 15 χρόνια εργαζόταν σε ομάδες ανδρών-γυναικών καθώς και σε τμήματα υποδομής συλλόγων της Θεσσαλονίκης

Ενας έμπειρος προπονητής που για 15 χρόνια εργαζόταν σε γυναικείες και ανδρικές ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ο νέος προπονητής των ομάδων γυναικών και νεανίδων των Πανθήρων. Πρόκειται για τον Κώστα Αστεριάδη, που πέρσι βρέθηκε στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή, του οποίου τις γνώσεις και την εμπειρία η διοίκηση του συλλόγου εμπιστεύεται.

Η ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει: «Οι Πάνθηρες ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον προπονητή Κώστα Αστεριάδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των ομάδων Γυναικών και Νεανίδων του συλλόγου μας.

Ο Κώστας Αστεριάδης έρχεται στους Πάνθηρες ύστερα από μια δεκαπεντάχρονη προπονητική διαδρομή στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια της οποίας εργάστηκε σε ομάδες γυναικείου και ανδρικού μπάσκετ, σε τμήματα όλων των ηλικιών, ως υπεύθυνος ακαδημιών και ως προπονητής ατομικής βελτίωσης.

Στην τελευταία αγωνιστική περίοδο 2021-2022 ήταν προπονητής στην ομάδα γυναικών του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στον οποίο επίσης από το 2018 είχε την ευθύνη των νεανίδων κορασίδων και ακαδημιών.

Είναι ένας προπονητής με συνεχή παρουσία  μέσα στα γήπεδα και πιστεύουμε ότι μπορεί με τις προπονητικές και διοικητικές γνώσεις και εμπειρίες του, να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον σύλλογο μας.

Με την έλευση του οι Πάνθηρες προχωρούν άμεσα στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς με στόχο η ομάδα γυναικών να έχει και πάλι μια επιτυχημένη πορεία στην Α2 εθνική κατηγορία ενώ η ομάδα νεανίδων να κατακτήσει νέες διακρίσεις.

Καλωσορίζουμε τον κόουτς Κώστα Αστεριάδη στην οικογένεια μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».