ΕΠΣ Καβάλας: Εποχή ανανεώσεων στο τοπικό ποδόσφαιρο

Οι ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές και προπονητές είναι στο προσκήνιο της επικαιρότητας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καβάλας αυτή την εποχή – Τα τελευταία νέα των ομάδων

Εποχή των ανανεώσεων συνεργασίας μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή που διανύουμε στο τοπικό ποδόσφαιρο της Καβάλας, μιας και η μια μετά την άλλη οι ομάδες της ΕΠΣΚ αρχίζουν τα πρώτα βήμα της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κι αυτό το βήμα συνήθως έχει να κάνει με τη διατήρηση στο έμψυχο δυναμικό των ποδοσφαιριστών που μπορούν να προσφέρουν στους συλλόγους και την επόμενη χρονιά. Τα τελευταία νέα των τοπικών ερασιτεχνικών ομάδων της Καβάλας έχουν ως εξής:

9 ανανεώσεις στον Ορφέα Ελευθερούπολης-ΓΣ τη Δευτέρα 6/6: Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά συνολικά 9 ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας θα συνεχίσουν την επόμενη χρονιά στην ομάδα. Μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Σταύρος Παπουτσής, Κυριάκος Βακιρτζής, Λάζαρος Νικολαίδης, Γιώργος Βερβερίδης, Ανέστης Προβατίδης, Κώστας Ράνος, Αντώνης Χατζηνικολής, Δημήτρης Γιαλαμής και Γιώργος Τσαμπέγια. Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό η Ετήσια ΓΣ του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου με θέματα τον οικονομικό απολογισμό 2021-22 και την εκλογή νέου ΔΣ.

Ανανεώσεις και επιστροφές στον Αετό Οφρυνίου: Έντονη δραστηριότητα σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες στο σύλλογο με τον πρόεδρο Νίκο Λαμπίδη να δίνει το χέρι σε αρκετούς από τους βασικούς παίκτες της περσινής ομάδας. Οι τελευταίες κινήσεις έχουν να κάνουν με την ανανέωση της συμφωνίας με τον πρώτο σκορ του Αετού Μανώλη Τσίλογλου, που σημείωσε 26 γκολ, ενώ επισημοποιήθηκε και η επιστροφή του τερματοφύλακα Λευτέρη Τοπαλίδη, που θα είναι και προπονητής τερματοφυλάκων στην Ακαδημία. Απ’ εκεί και πέρα ανανέωσαν οι Νίκος Μαντέσος, Νίκος Γούναρης, Γιάννης Πεχλιβάνης, Γιώργος Τουρναΐδης, Θοδωρής Παλληκαράς και ο Δαμιανός Δελής.

Συνεχίζουν 4 και ο προπονητής στον Άρη Πηγών: Μέχρι στιγμής 4 ποδοσφαιριστές της ομάδας που συμμετείχε στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά, ενώ έπεται και συνέχεια. Συγκεκριμένα ανανέωσαν τη συνεργασίας τους οι Κώστας, Σαμαράς, Αλέξανδρος Ζαρκάντζας, Γιώργος Αϊβάζογλου και Σπύρος Κλοκίδης, ενώ εδώ και αρκετό καιρό ανανέωσε τη συμφωνία με τη διοίκηση και ο προπονητής Δημήτρης Σιώπης.

Εποχή Παύλου Προβατίδη στο Βυζάντιο: Ο Παύλος Προβατίδης θα είναι αυτός που θα αναλάβει την ομάδα στην 2η χρονιά της στην Α’ κατηγορία. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «έπειτα από σχεδόν 12 χρόνια επιστρέφει σπίτι του! Ο Παύλος υπηρέτησε και στο παρελθόν την ομάδα μας με μεγάλη επιτυχία. Για αρκετά χρόνια (την δεκαετία του 90′) σαν βασικός τερματοφύλακας. Υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών μόλις αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και έπειτα  ανέλαβε την πρώτη ομάδα για μισή σεζόν. Επιστρέφει μετά από μια πετυχημένη καριέρα σε διάφορες ομάδες του νομού μας. Παύλο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία!»

Συνεχίζει ο Μπάμπης Προβατίδης στο Παγγαίο: Το έργο του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θεωρήθηκε από τη διοίκηση της ομάδας ως επιτυχημένο και συνεπώς η συνεργασία θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. «Θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι η ομάδα μας και την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα συνεχίσει με προπονητή τον Προβατίδη Χαράλαμπο», αναφέρει η ανακοίνωση.