Παλμός Καβάλας: Η Χριστίνα Παπαθανασίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο Ανδρών-Γυναικών

Στόχος της αθλήτριας του Δημήτρη Τσακαλίδη, μια καλή θέση στο ατομικό και η επανάληψη του θριάμβου του 2018 όταν πήρε στο μετάλλιο στο ομαδικό

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 ξεκινάει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο Ανδρών- Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων στο Ρίμινι της Ιταλίας. Η Καβάλα δίνει δυνατό παρόν με την συμμετοχή της αθλήτριας του Παλμού Καβάλας Χριστίνας Παπαθανασίου με την Εθνική μας Ομάδα των Νεανίδων. Την αθλήτρια συνοδεύει ο προπονητής της Δημήτρης Τσακαλίδης.

Ο στόχος είναι διπλός, τόσο στο να επιτύχει μια καλή θέση στο Ατομικό, όσο και στο Ομαδικό με τις συναθλήτριες της να μπορέσουν να επαναλάβουν τον θρίαμβο για το Ελληνικό Τραμπολίνο του Ευρωπαϊκού του 2018 μπαίνοντας στον Τελικό και κερδίζοντας Ένα Μετάλλιο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην Ελληνική αποστολή είχε συμπεριληφθεί και η αθλήτρια του Παλμού, Ευρυδίκη Αργύρη στην Εθνική Ομάδα των  Γυναικών, αλλά μια άτυχη στιγμή και ένας τραυματισμός της στο πόδι δύο μέρες πριν την αναχώρηση, δεν της επέτρεψαν να λάβει μέρος σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Χριστίνα Παπαθανασίου, όπως και σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών μας Ομάδων.