ΓΣ Ελευθερούπολης: Ο «πύργος» στη θέση του-Συνεχίζει και την επόμενη χρονιά ο Τουτζιαράκης

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας με τον 35χρονο σέντερ, ο οποίος είχε 12,5 πόντους και 8,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο

Μπορεί το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας να έχει ολοκληρωθεί μόλις πριν από λίγες ημέρες και το επόμενο να… αργεί ακόμα να αρχίσει, ωστόσο στον Γυμναστικό Σύλλογο της Ελευθερούπολης έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες κινήσεις τους! Κι αυτό γιατί την επόμενη αγωνιστική περίοδο το συγκρότημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου δε θα περιοριστεί σε μια καλή παρουσία και τη διεκδίκηση (αν αυτό βγει στην πορεία) της ανόδου στη Basket League. O στόχος θα είναι σαφής και ξεκάθαρος και δεν θα είναι άλλος από τον προβιβασμό στη μεγάλη Εθνική κατηγορία.

Προκειμένου λοιπόν να εξυπηρετήσει αυτό τον μεγάλο στόχο, παίρνει αποφάσεις αναφορικά με το ρόστερ της επόμενης χρονιάς, το οποίο θα είναι σε θέση να το υπηρετήσει. Ένας απ’ αυτούς τους αθλητές που ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι αναμφισβήτητα ο Σταύρος Τουτζιαράκης. Ο 35χρονος σέντερ, ο οποίος είχε 12,5 πόντους και 8,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Ελευθερούπολη, μιας και εκτιμήθηκε ιδιαίτερα η αγωνιστικότητα και αποτελεσματικότητα του στο παρκέ, αλλά και γενικότερα η παρουσία του στην ομάδα

Η συνέχιση της συνεργασίας του με τον ΓΣΕ έχει και επίσημα γνωστή με ανακοίνωση της διοίκησης που αναφέρει ότι: «Μένει ο «πύργος». Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σταύρο Τουτζιαράκη για τη σεζόν 2022-2023.

Ο Σταύρος τη πρώτη χρονιά στην ομάδα μας είχε 12, 5 πόντους και 8,7 ριμπάουντ. Η παρουσία του ήταν καταλυτική σε πολλά παιχνίδια.

Συνεχίζουμε μαζί. Καλή επιτυχία Σταύρο».

Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστές και άλλες ανανεώσεις παικτών της ομάδας, και απ’ εκεί και πέρα θα έρθει η σειρά των μεταγραφών, απ’ όπου αναμένονται… εκπλήξεις!