Γιάννης Σκαρής: Έλαμψε στο Πανευρωπαϊκό Ανοιχτής Θάλασσας στην Πορτογαλία [φωτογραφίες]

Ο νεαρός κολυμβητής του ΝΟΘΑ Καβάλας κατέκτησε την 14η θέση ανάμεσα σε 40 αθλητές, ενώ πήρε και την 6η θέση στη σκυταλοδρομία με την Εθνική Ελλάδας U-19

Eξαιρετική ήταν η παρουσία του Γιάννη Σκαρή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Ανοιχτής Θάλασσας που πραγματοποιήθηκε στο Σετουμπάλ της Πορτογαλίας. Ο νεαρός αθλητής του ΝΟΘΑΚ κατάφερε να κατακτήσει την 14η θέση, ανάμεσα σε 40 αθλητές απ’ όλη την Ευρώπη σ’ έναν απαιτητικό αγώνα απόστασης 7.500 μέτρων που ο τερματισμός κρίθηκε στο ένα εκατοστό του δευτερολέπτου για τις θέσεις 13-15.

Ο ΝΟΘΑΚ με ανακοίνωση του συνεχάρη τον αθλητή του αλλά και τον προπονητή Νίκο Γκέκα που είναι ο δημιουργός μιας ακόμα μεγάλης  επιτυχίας για τον όμιλο και την πόλη μας, ενώ ευχαρίστησε και τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη για την στήριξη. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «ευχαριστούμε τον Ολυμπιονίκη μας και αρχηγό της αποστολής Σπύρο Γιαννιώτη καθώς και τον συνοδό Ανδρέα Ζεπο, για την βοήθεια που πρόσφεραν στον αθλητή μας.

Η σπουδαία εμφάνιση του 16χρονου αθλητή στο Πανευρωπαϊκό της Πορτογαλίας ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της 6ης θέσης, με την Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας ανοιχτής θάλασσας U-19. Μαζί με τον Σκαρή αγωνίστηκαν και οι Ελένη Κεχαγιά, Κάλια Κανόγκα και Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης.

«Συγχαρητήρια στον Γιάννη και στον Νίκο Γκέκα για αυτή τη μεγάλη τους επιτυχία! Μας κάνατε υπερήφανους» αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΟΘΑΚ!