ΕΠΣ Καβάλας: Ήρθε η σειρά των… προπονητών

Ο ένας μετά τον άλλον οι προπονητές που έκαναν καλή δουλειά στις ομάδες τους την προηγούμενη περίοδο ανανεώνουν τη συνεργασία και για την επόμενη

Μετά το κύμα ανανεώσεων της συνεργασίας των τοπικών ερασιτεχνικών ομάδων με τους ποδοσφαιριστές από τους οποίους έμειναν ευχαριστημένες την προηγούμενη περίοδο, ήρθε η σειρά των προπονητών που ο ένας μετά τον άλλον ανανεώνουν τη συνεργασίας τους. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι άλλοι των οποίων ο κύκλος έκλεισε, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται όσοι έκαναν καλή δουλειά την περασμένη χρονιά παραμένουν στη θέση τους.

Χωρίζουν οι δρόμοι Βύρωνα – Στέλιου Ιγνατιάδη: Δε θα συνεχιστεί η (επιτυχημένη) κοινή πορεία του Βύρωνα με τον προπονητή Στέλιο Ιγνατιάδη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μετά από 2,5 χρόνια συνεργασίας ο Καβαλιώτης προπονητής αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, η οποία φέτος κατέκτησε όλους τους τίτλους που μπορούσε να κατακτήσει (πρωτάθλημα, κύπελλο και άνοδο) και πλέον προετοιμάζεται για την ιστορική εμφάνιση της στη Γ’ Εθνική. Οι δύο πλευρές βρισκόταν σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες για να διερευνήσουν τις πιθανότητες συνέχισης της συνεργασίας τους ωστόσο, όπως φαίνεται δεν έφεραν αποτέλεσμα, με τον Στέλιο Ιγνατιάδη να επικαλείται προσωπικούς λόγους!

Συνεχίζει και τη νέα χρονιά στον Ηρακλή ο Ιορδάνης Στυλιανίδης: Η εξαιρετική δουλειά που κάνει με τη νεανική ομάδα του Ηρακλή Καβάλας θα συνεχιστεί και τη νέα περίοδο, μιας και ανανεώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών. Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: «Συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά ως προπονητής της αντρικής ομάδας του Ηρακλή Καβάλας, ο Ιορδάνης Στυλιανίδης. Καλή επιτυχία coach»!

Νέα διοίκηση, νέος προπονητής στην Αναγέννηση Λιμεναρίων: Ένα νέο ξεκίνημα θα επιχειρήσει την επόμενη χρονιά η ομάδα της Θάσου, με νέα διοίκηση και νέο προπονητή. Μετά τις εκλογές της Κυριακής 29/5, συστάθηκε το νέο ΔΣ της ομάδας με πρόεδρο τον Χρήστο Ανεστίδη και αντιπρόεδρο τον Κώστα Στούπο, ενώ την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Πέτρος Κεκετζής που επιστρέφει στη θέση, μετά από 2 χρόνια στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Και την επόμενη χρονιά ο Διονύσης Μουτάκης στις Ελευθερές: Μετά την εξαιρετική παρουσία της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα η συνέχιση της συνεργασίας του Διονύση Μουτάκη με τον Κεραυνό ήταν αναμενόμενη. «Ο Κεραυνός Ελευθερών ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Διονύση Μουτάκη και του εύχεται καλή επιτυχία και καλή δύναμη για την συνέχιση των στόχων της ομάδας μας» αναφέρει η ανακοίνωση του Κεραυνού.

Τέσσερις ανανεώσεις στο Βυζάντιο και έπεται συνέχεια…: Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Παύλο Προβατίδη, η ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με 4 ποδοσφαιριστές. Αρχικά ανακοινώθηκαν οι Μιχάλης Σπυρίδης και Αλέξης Βλάχος και στη συνέχεια οι Τάσος Δημητριαδης και Νικόλας Μοσχοπουλος, ενώ έπεται και συνέχεια…

Η τελευταία ευκαιρία για να μη διαλυθεί ο Άρης Ζυγού: Η ανακοίνωση της διοίκησης για τη διενέργεια αρχαιρεσιών την Κυριακή 12 Ιουνίου, είναι ξεκάθαρη προς όλους. Πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία για να μην διαλυθεί ο σύλλογος! Δόθηκε μια τελευταία προθεσμία για δήλωση υποψηφιότητας μέχρι την Τετάρτη 8 Ιουνίου και απ’ εκεί και πέρα το κρίσιμο ραντεβού είναι για την Κυριακή 12/6 στην αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Ζυγού.