Άλεξ Χαντιτάτζι για αγορά του ΝΠΣ Βόλος: Τελικά ήταν… μύθος

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ διέψευσε το δημοσίευμα ΜΜΕ της Μαγνησίας περί πιθανής εμπλοκής του στην ομάδα του Αχιλλέα Μπέου που μίλησε για επενδυτικό όμιλο που ενδιαφέρεται για τον σύλλογο του

Τελικά είναι… μύθος ή στην καλύτερη περίπτωση… υπερβολή! Ο λόγος για το δημοσίευμα της εφημερίδας και ιστοσελίδας «Ταχυδρόμος» του Βόλου, περί ενδιαφέροντος του Άλεξ Χαντιτάτζι για αγορά του ΝΠΣ Βόλος από τον Αχιλλέα Μπέο, το οποίο αναπαρήγαγε το Kavalapost.gr με το ερώτημα αν ήταν μύθος, υπερβολή ή πραγματικότητα;

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ με αναφορά του σε σελίδα φίλων του ΑΟΚ στο fb ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι αυτός πίσω από τον επενδυτικό όμιλο που ο Αχιλλέας Μπέος έχει αναφέρει ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα του και ότι ο ίδιος είναι συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στο να κρατηθεί το «καραβάκι» στη Super League 2, κάτι για το οποίος ο ίδιος έχει δηλώσει ότι είναι κατά 90% γι’ αυτό!

Επιβεβαιώνει μεν ότι έχει βρεθεί με τον Δήμαρχο του Βόλου και δηλώνει θαυμαστής του λέγοντας ότι είναι ένας σπουδαίος ηγέτης και ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μυαλά της χώρας, τονίζει ότι έχει μιλήσει και με άλλους ιδιοκτήτες ομάδων της SL και της SK2, αλλά επιμένει ότι στόχος του είναι να σωθεί η αγαπημένη μας ομάδα.

«Δεν είμαι «επενδυτικός Όμιλος» ή «Ο επενδυτικός Όμιλος» για τον οποίον μιλά ο Μπέος»

Αναλυτικά το διαδικτυακό μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει: «Δεν είμαι «επενδυτικός Όμιλος» ή «Ο επενδυτικός Όμιλος» για τον οποίον μιλά ο κύριος Μπέος. Είχα την ευχαρίστηση να γνωρίσω τον κύριο Μπέο. Είναι ένας σπουδαίος ηγέτης και ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μυαλά της χώρας. Επίσης είχα την ευχαρίστηση να γνωρίσω και να περάσω χρόνο και με πολλούς ακόμη σπουδαίους ιδιοκτήτες ομάδων της Super League και της Super League 2.

Καταλαβαίνω πως κάποιοι σύλλογοι της Super League και της Super League 2 είναι προς πώληση και υπάρχουν κάποιοι ξένοι επενδυτές οι οποίοι ενδιαφέρονται να τους αγοράσουν. Δεν εκπροσωπώ και δεν συνεργάζομαι με κανένα επενδυτικό όμιλο.

Η συγκέντρωση μου, το πάθος και η ενέργεια μου είναι προσηλωμένα στο να κρατηθεί η ιστορική ομάδα του ΑΟ Καβάλα στην Super League 2.

Τις επόμενες ώρες θα μοιραστώ μαζί με όλη την Καβάλα το σχέδιο μου για την ομάδα της επόμενης σεζόν αλλά και το πως θα σώσουμε την αγαπημένη μας ομάδα.»