ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Αρχίζει ο… αγώνας για τα 3.000 εισιτήρια διαρκείας

Ξεκίνησε η περίοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια των διαρκείας για τους φίλους της ομάδας, είτε δια ζώσης στο περίπτερο του ΕΟΤ είτε διαδικτυακά

Από την Τρίτη 21 Ιουνίου ξεκινάει η εκστρατεία στην ΠΑΕ ΑΟΚ προκειμένου να πετύχει τον φιλόδοξο στόχο της διάθεσης των 3000 εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στην πραγματικότητα αυτό που θα ζητήσει η ΠΑΕ από τους φίλους της δε θα είναι τα χρήματα τους, αλλά η δέσμευση τους ότι θα προμηθευτούν τα διαρκείας, όταν συμπληρωθεί ο πολυπόθητος αριθμός των 3000 και τότε θα καταβάλουν 70 ευρώ ο καθ’ ένας!

Αν μη τι άλλο πρόκειται για έναν ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης των φιλάθλων από τον Άλεξ Χαντιτάτζι, που θέλει να συγκεντρώσει 210 χιλιάδες ευρώ από τα διαρκείας και άλλες 40 χιλ. από τις χορηγίες.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση των διαρκείας του ΑΟΚ γίνεται με δύο τρόπους. Ο πρώτος με την φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου στο περίπτερο του ΕΟΤ, για 3 ώρες κάθε μέρα από 12.00 έως 15.00 και μέσω του διαδικτύου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Ξεκινά σήμερα η δια ζώσης και διαδικτυακή εγγραφή των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2022-2023.

Θα μας βρείτε στο περίπτερο του ΕΟΤ (έναντι της Πλατείας Ελευθερίας) καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 12:00 μέχρι τις 15:00.

Την ίδια ώρα μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και διαδικτυακά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/zKfeP1VbVMDsMV5v7

* Σας υπενθυμίζουμε πως η εγγραφή γίνεται χωρίς καμία χρέωση. We only need your commitment (θέλουμε μόνο τη δέσμευση σας)».