Ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ στο camp του ΓΣ Ελευθερούπολης

Ο σπουδαίος Αμερικάνος αθλητής που άφησε εποχή στο Ελληνικό μπάσκετ με τη φανέλα του Ηρακλή, θα μυήσει τα παιδιά του Δήμου Παγγαίου στα μυστικά του αθλήματος μαζί με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον Νίκο Χασόπουλο

Μια μυθική μορφή του Ελληνικού μπάσκετ, που έκανε καταλυτική την παρουσία με την φανέλα του Ηρακλή, ο Ντέιβιντ Ίγκραμ, θα είναι ανάμεσα στους προπονητές που θα προσπαθήσουν να μυήσουν τα παιδιά του Δήμου Παγγαίου και της Καβάλας γενικότερα στα μυστικά του αθλήματος. Ο David Ancrum, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, το οποίο «μεταλλάχθηκε» από τα ΜΜΕ της εποχής, μαζί με τον γνωστό προπονητή Βαγγέλη Αλεξανδρή (που έχει περάσει και από την Καβάλα) αλλά και τον Νίκο Χασόπουλο θα συμμετέχουν στο Camp του μπάσκετ του ΓΣ Ελευθερούπολης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου στο κλειστό της Ελευθερούπολης. Τα τηλέφωνα επικοινωνία για όσους ενδιαφέρονται να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες είναι 6944844765 και 6944562953.

Η ανακοίνωση του ΓΣΕ αναφέρει:

«Μυθικό camp στην Ελευθερούπολη!

Ο μύθος του μπάσκετ Ντέιβιντ Ίνγκραμ και ο “τίγρης” Βαγγέλης Αλεξανδρής με κατακτήσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, την Τρίτη 28 Ιουνίου στην Ελευθερούπολη για ένα ημερήσιο camp για ηλικίες από το 2006 έως το 2012.

Ώρα έναρξης των δράσεων του camp το πρωί της Τρίτης στις 9.45.

Ντέιβιντ Ίνγκραμ, Βαγγέλης Αλεξανδρής και Νίκος Χασόπουλος δίνουν τα φώτα στα νέα παιδιά του Δήμου Παγγαίου και όλου του νομού Καβάλας».