ΟΚΑ Καβάλας: 2ος επαρχιακός σύλλογος ανάμεσα σε 140 σωματεία [φωτογραφίες]

Εξαιρετική η παρουσία των αθλητών, και ειδικά των γυναικών, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών και Κ23 Ανδρών Γυναικών στο στίβο στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης

Η παρουσία του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών και Κ23 Ανδρών Γυναικών διεξήχθη με επιτυχία στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, ήταν εξαιρετική.

Ο ΟΚΑΚ κατετάγη 9ος στη βαθμολογία των γυναικών και 2ος επαρχιακός σύλλογος ανάμεσα σε 140 βαθμολογημένα σωματεία.

Το Χάλκινο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4 x 100μ γυναικών κατέκτησε η ομάδα μας με τις Ανατολή Μιχαηλίδου, Σοφία Ιωσηφίδου, Μαρία Ζαχαρούδη, Αναστασία Ιωσηφίδου.

Η Σοφία Ιωσηφίδου ήταν 4η στα 100μ με εμπόδια με νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου με 13΄΄97.

Η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου ήταν 6η στα 5000μ. Η Μαρία Ζαχαρούδη ήταν 9η στον ακοντισμό και η Μελίνα Οντουτόλα 11η στα 100μ με εμπόδια.

Ο Στέφανος Γκίτσης ήταν 11ος στην κατηγορία ανδρών και 9ος στην κατηγορία Νέων Ανδρών. Η Ομάδα 4 x 100μ Κ23 γυναικών με τις Νεκταρία Ουζούνη, Αναστασία Ιωσηφίδου, Ναταλία Χουβαρδά και Ανατολή Μιχαηλίδου κατέλαβαν την 6η θέση. Η αντίστοιχη ομάδα Κ23 Ανδρών με τους Φίλιππο Τσικνάκη, Παναγιώτη Ελευθεριάδη, Γιώργο Βουλγάρογλου και Στέφανο Γκίτση κατετάγη 13η .