ΝΟΘΑΚ: Πέτυχε μεγάλη νίκη και έβαλε… πλώρη για πρόκριση [φωτογραφίες]

Η ομάδα της Καβάλας κέρδισε με 13-10 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και έβαλε τα θεμέλια για την πρόκριση στην τελική φάση της Γ’ Κατηγορίας Ανδρών

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΝΟΘΑΚ, με την ομάδα της Καβάλας να κερδίζει με 13-10 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ξεκινώντας με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και παράλληλα βάζοντας τα θεμέλια για την πρόκριση στην τελική φάση της Γ’ Κατηγορίας Ανδρών. Ο ΝΟΘΑΚ συγχαίρει όλη την ομάδα και ευχαριστεί πολύ τον κόσμο ο οποίος στήριξε την προσπάθεια της ομάδας.

Ο επόμενος αγώνας έγινε την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 απέναντι στην ΣΑΠΚ Νεάπολης Θεσσαλονίκης. με την ομάδα της Καβάλας να χάνει με 22-10, ωστόσο η πρόκριση θα κριθεί το απόγευμα με τον Ηρακλή, με τον ΝΟΘΑΚ να χρειάζεται πάση θυσία νίκη.

Τον αγώνα στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας παρακολούθησαν, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Κωνσταντίνος Πεφάνης, οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού, Κώστας Βακιρτζής, Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης,  ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Πασχαλίδης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Χρήστος Γάκης και η δημοτική σύμβουλος, Ευαγγελία Δρακονάκη.