ΝΟΘΑ Καβάλας-Υδατοσφαίριση: Το ταξίδι με προορισμό τη Β’ Εθνική ξεκίνησε…

Πρόκριση στη 2η φάση του πρωταθλήματος, με δύο νίκες και μια ήττα, στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Καβάλας

Στη 2η φάση της διοργάνωσης της Γ’ Εθνικής για την άνοδο στη Β’, προκρίθηκε το απόγευμα της Κυριακής (10/7) η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΘΑ Καβάλας!

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της 1ης προκριματικής φάσης της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας επικράτησε με μεγάλη ευκολία του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 15-4 και με δύο νίκες και μια ήττα κατέκτησε την 2η θέση, που τον οδηγεί στον επόμενο γύρο. Σ’ αυτό το 2ο γύρο δημιουργηθούν 2 όμιλοι με ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα, από τους οποίους στην 3η φάση θα προκριθούν οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας.

Μετά τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 13-10 το απόγευμα του Σαββάτου, ο ΝΟΘΑΚ ηττήθηκε το πρωί της Κυριακής από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης (που ήταν η καλύτερη και με διαφορά ομάδα του τουρνουά της Καβάλας) με 22-10 και όλα κρίθηκαν το απόγευμα. Εκεί ο ΝΟΘΑΚ ήταν εξαιρετικός και ενθουσίασε τον κόσμο που βρέθηκε στο κολυμβητήριο για να στηρίξει την προσπάθεια του.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Καβάλας αναφέρει:

Με εξαιρετική εμφάνιση οι καβαλιώτες πολίστες του προπονητή Θοδωρή Ανανιάδη, κέρδισε με σκορ 15-4 την ομάδα της Θεσσαλονίκης και εξασφάλισε την συμμετοχή της σε 2 εβδομάδες στην Αθήνα σε αγώνες ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν στο κολυμβητήριο της Καβάλας και στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας μας!!!
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στον προπονητή, για την πρόκριση της ομάδας στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που θα λάβει χώρα σε 10 μέρες στην Αθήνα.
Η αποστολή (ηλικιακά):
1. ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΠΑΡΗΣ
2. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3. ΤΖΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
5. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
6. ΣΚΟΡΔΑΣ ΜΑΡΚΟΣ
7. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
8. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
9. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
10. ΤΣΕΛΕΠΟΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
11. ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
12. ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
13. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
14. ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
15. ΣΥΜΙΤΛΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
16. ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
17. ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Προπονητής: Ανανιάδης Θεόδωρος
Έφορος: Βύρων Συμιτλιώτης