Πάνθηρες Καβάλας: «Πρεμιέρα» στις μεταγραφές με την Έλενα Πάφη

Η 20χρονη αθλήτρια προέρχεται από 3 χρονιές στη γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και αγωνίζεται στις θέσεις Shooting Guard και Small Forward

Μετά τις 5 ανανεώσεις συνεργασίας με αθλήτριες της ομάδας (Γιαχολάρη, Μουταφίδου, Απούλτση, Κουβαλακίδου και Παυλίδου) ήρθε η ώρα για την πρώτη μεταγραφή στους Πάνθηρες! Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας ανακοίνωσε την απόκτηση της 20χρονης Έλενας Πάφη από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο αγωνίστηκε για 3 χρόνια στη γυναικεία ομάδα, ενώ έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Έχει ύψος 1.75, αγωνίζεται στις θέσεις Shooting Guard και Small Forward και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του Κώστα Αστεριάδη, με την αθλητικότητα, το μαχητικό και δυναμικό παιχνίδι της αλλά και τις ικανότητες τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην άμυνα.

Η ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει σχετικά:

«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Πανθήρων την Έλενα Πάφη.

Η Έλενα (γεννημένη το 2002 και με ύψος 1.75) αγωνίζεται στις θέσεις Shooting Guard και Small Forward. Με την αθλητικότητα της, το μαχητικό και δυναμικό παιχνίδι της αλλά και τις ικανότητες τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην άμυνα αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας.

Στην διάρκεια της καριέρας της αγωνίστηκε για τρία χρόνια με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις Εθνικές Κατηγορίες (δυο στην Α1’ και ένα στην Α2’) ενώ ταυτόχρονα είχε συμμετοχές σε κλιμάκια των Εθνικών ομάδων κορασίδων και νεανίδων.

Η οικογένεια των Πανθήρων της εύχεται μια επιτυχημένη σεζόν, με υγεία και διακρίσεις».

Στον Δ’ Όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας

Υπενθυμίζεται ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο οι Πάνθηρες θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα του Δ’ Ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας  μαζί με ακόμη 8 ομάδες. Πρόκειται για τους Πιερικό Αρχέλαο Κατερίνης, Πανσερραϊκό, Ασπίδα Ξάνθης, ΑΓΕ Πιερίας, ΑΣ Πανόραμα, Νεάπολη, ΑΕ Πυλαίας και Ηρακλής Θεσσαλονίκης.

Στην Α1′ θα προβιβαστούν συνολικά 2 ομάδες μετά από διαδικασία PlayOffs όπου θα συμμετέχουν οι 4 πρωταθλητές. Όσον αφορά τις ομάδες που θα υποβιβαστούν, θα είναι συνολικά 14 και συγκεκριμένα οι τρεις τελευταίες κάθε ομίλου και οι δύο που θα προκύψουν από τα Play Outs.