Ορφέας Ελευθερούπολης: Συμμετοχή και στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας με την β’ ομάδα

Κοινή απόφαση της διοίκησης του συλλόγου, της τεχνικής ηγεσίας και των γονέων των νεαρών παιδιών που θα στελεχώσουν τη β’ ομάδα

Συμμετοχή και στις δύο τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες θα έχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ορφέας Ελευθερούπολης! Πέρα από την α’ ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία και θα έχει ως στόχο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, στη Β’ κατηγορία θα «κατεβεί» η β’ ομάδα του συλλόγου προκειμένου έτσι τα νεαρά παιδιά του συλλόγου να «πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους» και να είναι έτοιμα για την μετάβαση στην α’ ομάδα!

Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 18/7 στο γήπεδο της Ελευθερούπολης, μεταξύ των μελών του ΔΣ του Ορφέα, της τεχνικής ηγεσίας και των γονέων των παικτών. Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (στην αγωνιστική περίοδο) θα γίνονται κοινές προπονήσεις της α’ και β’ ομάδας, μιας και στην ουσία θα πρόκειται για μια ομάδα με δύο τμήματα!

Η ανακοίνωση του Ορφέα Ελευθερούπολης αναφέρει σχετικά:

«Χθες το βράδυ (18/70 σε συγκέντρωση που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης, αποφασίστηκε από κοινού μεταξύ διοίκησης του συλλόγου, προπονητή και γονείς των παιδιών, η συμμετοχή του Ορφέα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας με τον Ορφέα Β’.

Η ομάδα θα απαρτίζεται από νέα παιδιά τα οποία βέβαια θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής και στη μεγάλη ομάδα. Οι δύο από τις τρεις προπονήσεις θα γίνονται από κοινού με τη μεγάλη ομάδα.

Κάνουμε πράξη όλων αυτών που ξεκίνησαν από τη σεζόν που πέρασε όταν και παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας αγωνίστηκαν βασικοί.

Όλα τα παιδιά παραμένουν Ορφέας. Μέσα από τα παιχνίδια στη Β’ κατηγορία θα προετοιμαστούν καλύτερα και βέβαια η πόρτα της μεγάλης ομάδας θα είναι ανοιχτή όλη τη σεζόν.

Συμπαίκτες μας σε αυτή την προσπάθεια οι γονείς των παιδιών τους οποίους ευχαριστούμε δημόσια».

Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία της α’ ομάδας, που θα συμμετέχει στην Α’ κατηγορία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 19:00.