Οι μεταγραφές των τελευταίων ημερών στην ΕΠΣ Καβάλας

Οι τοπικές ερασιτεχνικές ομάδες συνεχίζουν τις προσπάθειες τους να ενισχύσουν το ρόστερ τους εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου

Νέες μεταγραφικές κινήσεις περιλαμβάνει, ως επί το πλείστον, η επικαιρότητα στις ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας που προετοιμάζονται για την παρουσία τους στα πρωταθλήματα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τα τελευταία νέα τους έχουν ως εξής:

Και ο Κωνσταντάρας στον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου: Το μπαράζ των εντυπωσιακών μεταγραφικών κινήσεων του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου συνεχίστηκε με την ανακοίνωση της απόκτησης ενός ακόμα έμπειρου και ικανότατου ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από ομάδες της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για τον Γιώργο Κωνσταντάρα, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης. Ο 31χρονος ακραίος αμυντικός έχει αγωνιστεί επίσης στον Πανδραμαϊκό και τον Κεραυνό Πέρνης.

Συνεχίζει ο Γιάννης Βαρδαβούλιας στην Ακαδημία της ΑΕΚ: Η Διοίκηση της ΑΕΚ Καβάλας, έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη λειτουργία των ακαδημιών του συλλόγου για τη σεζόν 2022/23. Έτσι λοιπόν, ανακοίνωσε πως προπονητής για το τμήμα τερματοφυλάκων, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον Γιάννη Βαρδαβουλια σε ένα καθαρά τμήμα για την άρτια εκγύμναση των τερματοφυλάκων που θα πλαισιώσουν τα τμήματα υποδομής της .

Τρεις μεταγραφές, σε τρεις ημέρας για τον Ατρόμητο Ακροβουνίου: Τρείς μεταγραφές σε διάρκεια τριών ημερών ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος Ακροβουνίου. Η αρχή έγινε με τον αμυντικό Σακη Παυλίδη, ο οποίος έχει περάσει από τα Κ17 & Κ19 του ΑΟΚ, τη Ν. Καρβάλη, την Πέρνη και τη Δόξα Αμυγδαλεώνα. Ακολούθως αποκτήθηκε ο υψηλόσωμος αμυντικός Γιάννης Μπουνταγκίδη με θητεία σε ΜΑ Αντιφιλίππων, Βυζάντιο και Ορφέα, ενώ την Πέμπτη 21/7 ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αποστόλη Δαύτσιου, που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και έχει περάσει από Αμισιανα, Ορφέα και Παλαιοχώρι.

Ο Μάριος Ψαλίδας επέστρεψε στη Δόξα Θεολόγου-Αποκτήθηκε ο Μαλακογιάννης: Μετά την απόκτηση το Βαγγέλη Μπαμπούρη η Δόξα Θεολόγου Ποτού έκανε γνωστή την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάριου Ψαλίδα, ο οποίος επιστρέφει στο ρόστερ του συλλόγου της Θάσου. Αποκτήθηκε επίσης και ο Γιώργος Μαλακογιάννης. Στην ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη εκτός από τις κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, προχωρούν με πολύ ικανοποιητικά βήματα στη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου τους, εν όψει της έναρξης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ, που προμηνύεται πολύ ενδιαφέρουσα…

Ο Ζωγράφος Κωνσταντάρας η 3η μεταγραφή του Βρασίδα Ν. Περάμου: Ο 26χρονος Γιώργος Βλαχογιάννης και ο 25χρονος Ιορδάνης Ελευθεριάδης, αποτέλεσαν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα που θα πλαισιώσουν την μεσοεπιθετική γραμμή του Βρασίδα! Το 3ο νέο μέλος της ομάδας του Γιώργου Αντωνίου είναι ο 23χρονος αμυντικός Ζωγράφος Κωνσταντάρας.