ΝΟΘΑ Καβάλας-Υδατοσφαίριση: Ένα βήμα πιο κοντά στη Β’ Εθνική κατηγορία

Μεγάλη νίκη και μεγάλη πρόκριση στον ημιτελικό της Γ’ Εθνικής, επί του Νηρέα Πάτρας με 12-11 στο Ποσειδώνειο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του στόχου της χρονιάς που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία βρίσκεται πλέον η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΘΑ Καβάλας.

Στους αγώνες της τελικής φάσης για την Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών που γίνονται στο Ποσειδώνειο κολυμβητήριο στην Θεσσαλονίκη, οι εκπρόσωποι της Καβάλας κατάφεραν να περάσουν στους ημιτελικούς και θα αγωνιστούν ανάμεσα στις 4 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Νηρέα Πάτρας και παίζοντας με ψυχή και δύναμη οι πολίστες του Θόδωρου Ανανιάδη κατάφεραν και πήραν την πρόκριση με τελικό σκορ 12-11. Από τον Α’ όμιλο προκρίθηκαν οι ομάδες: Μαρούσι και Αλιβέρι ενώ από τον Β’ όμιλο οι ομάδες: Νεάπολη Θεσσαλονίκης και ΝΟΘΑ Καβάλας.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν την Κυριακή 23/7, από τις 4 ομάδες που πέρασαν στην τελική φάση οι δύο πρώτες θα προβιβαστούν στη Β’ Εθνική.