ΑΟ Καβάλα: Στο «κυνήγι» των χορηγιών…

Στην αναζήτηση χρημάτων για να ξεκινήσει το «χτίσιμο» της νέας ομάδας βρίσκονται οι παράγοντες του Ερασιτέχνη ΑΟΚ – Ανακοινώθηκε από την Ισνταμπούλσπορ ο Πάτρικ Έμπερτ

Η εξεύρεση της «κινητήριας δύναμης», δηλαδή των χρημάτων, προκειμένου να ξεκινήσει να δουλεύει η «μηχανή» του ΑΟΚ αποτελεί τη βασική προτεραιότητα των παραγόντων του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, μετά και το τέλος της διορίας για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν γίνεται προσπάθεια να ενεργοποιηθούν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, οι υποσχέσεις υλικής στήριξης που έχουν λάβει στην ομάδα από τους θεσμικούς φορείς της περιοχής (Δήμος, Περιφέρεια, Επιμελητήριο κλπ), όμως ο κυριότερος στόχος έχει να κάνει με την εξασφάλιση μεγάλων χορηγιών, από Καβαλιώτικες αλλά και όχι μόνο επιχειρήσεις, από τις οποίες αναμένεται να καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος του προϋπολογισμού της χρονιάς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές που έχουν γίνει αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας ως προς την τελική έκβαση των συμφωνιών, ενώ τονίζεται ότι αν τελικά αυτές «προχωρήσουν» τότε είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για το «χτίσιμο» της νέας ομάδας που θα δημιουργηθεί και θα έχει ως στόχο την αξιοπρεπή πορεία στη Γ’ Εθνική.

Πέρσι η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής «βγήκε» στις 13/7, ενώ φέτος…

Η ανησυχία και ο προβληματισμός για το τι μέλλει γενέσθαι στον σύλλογο είναι μεγάλη, πόσο μάλλον όταν οι άλλες ομάδες της κατηγορίας ολοκληρώνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις ενώ σε λίγες ημέρες φτάνει ο Αύγουστος… Τα  χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, ωστόσο δεδομένων των συνθηκών και της αναταραχής που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, θεωρείται απίθανο οι διοργανώσεις της Γ’ Εθνικής αλλά και της SL 2 να αρχίσουν τον Σεπτέμβριο! Υπάρχουν ακόμα πολλά «ανοιχτά μέτωπα» και στις δύο κατηγορίες που δεν αναμένεται να «κλείσουν» σύντομα, γεγονός που είναι σίγουρο ότι θα καθυστερήσει σημαντικά τη… σέντρα! Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι πέρσι η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είχε δημοσιευτεί στις 13 Ιουλίου, ενώ φέτος οι ομάδες δεν γνωρίζουν ακόμα πότε θα την έχουν στα χέρια τους!!!

Στην Ισταμπούλσπορ ο Πάτρικ Έμπερτ

Εν τω μεταξύ, ακόμα ένας παίκτης της περσινής ομάδας της Καβάλας βρήκε νέα «στέγη» για την ποδοσφαιρική… αποκατάστασή του. Ο λόγος για τον 35χρονο Γερμανό μεσοεπιθετικό, Πάτρικ Έμπερτ, που ήταν από τους κορυφαίους του ΑΟΚ πέρυσι από το χειμώνα και μετά, και ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από την Ιστανμπουλσπορ.  Έτσι, ο άλλοτε παίκτης της Ξάνθης, με σπουδαία καριέρα σε Γερμανία, Ρωσία και Ισπανία, θα συνεχίσει στην Τουρκία και γίνεται κάτοικος Κωνσταντινούπολης, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται οτι από τους περσινή ομάδα του ΑΟΚ έχουν ήδη κλείσει σε άλλη ομάδα οι Σταμένκοβιτς (Βόλος) και Μαρινάκης (Πανιώνιος), Σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο άλλων ομάδων έχουν μπει παίκτες όπως οι Καζαντζίδης, Θωμαϊδης, Κυρίτσης και Στίκας.