Ο Γιάννης Σκαρής στην κορυφή, των εφήβων, στην Ελλάδα

Ο νεαρός κολυμβητής του ΝΟΘΑ Καβάλας κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας στην κατηγορία των Εφήβων

Μια ακόμα σημαντική επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιάννης Σκαρής. Ο νεαρός κολυμβητής του ΝΟΘΑ Καβάλας κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής θάλασσας που πραγματοποιήθηκε στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, στην κατηγορία των Εφήβων!

Κολύμπησε την απόσταση των 7.500 χιλιομέτρων σε 1:28.06.466 τερματίζοντας πρώτος σε μια κούρσα στην οποία συμμετείχαν 19 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ ο 2ος Άγγελος Χριστοδούλου (ΚΟΠ Γλαύκος) τερμάτισε μετά από 50’’ (1:28.56.342) και τρίτος ήταν ο Απόστολος Φάσιος (Μακεδονικός) με 1:28.59.527.

Με την επιτυχία του αυτή ο Σκαρής ανέβασε και τον Όμιλο της Καβάλας στην 1η θέση της ομαδικής βαθμολογίας των Εφήβων, με 9 βαθμούς, όπου ισοβάθμησε με τον Μακεδονικό και τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Όταν τα… μακάρι, γίνονται… επιτέλους

Στην ανάρτηση του ομίλου στη σελίδα του στο fb, με τίτλο «μεγάλη στιγμή αυτή που τα μακάρι, γίνονται επιτέλους», αναφέρονται τα εξής: «Συγχαρητήρια στον Γιάννη Σκαρη για τη μεγάλη νίκη του στα 7.500 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής θάλασσας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, στη κατηγορία Εφήβων, κατακτώντας την πρώτη θέση και παίρνοντας την πρόκριση για το Comen Cup στο Βελιγράδι τον Οκτώβριο.

Συγχαρητήρια στον Νίκο Γκέκα που πάντα πιστεύει στους αθλητές που προπονεί και είναι δίπλα τους σε όλες τις στιγμές τους.
Ο ΝΟΘΑΚ στέφθηκε νικητής στην κατηγορία Εφήβων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας, ακόμα και με έναν..αλλά Λέων, αθλητή.
Καλή ξεκούραση σε αθλητή και προπονητή.
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο με νέα όνειρα και στόχους.
Μας κάνατε περήφανους σαν ομάδα και σαν πόλη για μια ακόμα φορά».