ΓΣ Ελευθερούπολης: Κίνηση πρωταθλητισμού με Δημήτρη Γράβα

Μια ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο ΓΣΕ αποκτώντας έναν έμπειρο αθλητή που είχε σημαντική παρουσία στην περσινή πορεία τίτλου της Καρδίτσας στην Α2 Εθνική κατηγορία

Δε σταματάει τις εντυπωσιακές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ της η ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Ελευθερούπολης. Στην προσπάθεια που κάνει για να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα υλοποιήσει το όνειρο της ανόδου στη Basket League ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Γράβα, ο οποίος ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας Καρδίτσας που πήρε άνετα τον τίτλο για την Α1 Εθνική.

Ο 29χρονος φόργουορντ μέτρησε την περυσινή σεζόν 10,4 πόντους με 41,5% τρίποντο, ενώ πριν από δύο χρόνια ήταν μέλος του Χαρίλαου Τρικούπη στην Μπάσκετ Λιγκ. Με αυτήν την κίνηση οι Καβαλιώτες προσθέτουν στο ρόστερ του έναν εξαιρετικό σουτέρ, ο οποίος θα συνθέσει ένα τρομερό δίδυμο με τον επίσης «δολοφόνο» έξω από τα 6,75μ Διονύση Σκουλίδα.

Η ανακοίνωση του ΓΣΕ αναφέρει σχετικά: «Ένας πρωταθλητής στην Ελευθερούπολη.

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Δημήτρη Γράβα ο οποίος τη σεζόν που πέρασε, ήταν πρωταθλητής στην Α2 κατηγορία με την Καρδίτσα.

Ο Δημήτρης είναι 29 ετών με ύψος 2,03. Στην Καρδίτσα την περασμένη περίοδο είχε 10, 4 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ και 0,9 κλεψίματα.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μαχητές Δόξας Πεύκων, Προμηθέα, Δόξα Λευκάδας και Χαρίλαο Τρικούπη.

Με την απόκτηση του, ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά ο πήχης που έχει ο σύλλογος μας, για τη σεζόν 2022-2023. Μεταγραφή η οποία ισχυροποιεί το ρόστερ μας σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Δημήτρη καλώς ήρθες στην Ελευθερούπολη.

Καλή επιτυχία».