Αγία Βαρβάρα: Ο Γιώργος Μακαρατζής στον ΠΑΟΚ!

Ο 15χρονος αθλητής, η συμμετοχή του οποίου ήταν καταλυτική στην ομάδα παίδων του συλλόγου, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη με προπονητή τον Ανδρέα Καραπιπερίδη

Ενα μεγάλο βήμα στην καριέρα του επιχειρεί ο Γιώργος Μακαρατζής με τη μεταγραφή του στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη! Ο 15χρονος μπασκετμπολίστα της Αγίας Βαρβάρας, συμφώνησε να μετακινήσει στην ομάδα όπου προπονητής θα είναι ο Καβαλιώτης πρώην τεχνικός της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Ανδρέας Καραπιπερίδης και η κίνηση αυτή συνοδεύεται από τις ευχές της διοίκησης της «Σάντα» για εκπλήρωση όλων των στόχων του.

Η ανακοίνωση του ΜΠΑΣ Αγία Βαρβάρα, που έκανε γνωστή την είδηση αναφέρει σχετικά:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Μακαρατζή για την προσφορά του στην ομάδα μας!!!

Στα δεκαπέντε του χρόνια, μετά από τις κλήσεις στην Εθνική Ομάδα Παμπαίδων, καλείται να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Εκεί θα βρει τον Καβαλιώτη προπονητή Ανδρέα Καραπιπερίδη στην παιδική και εφηβική ομάδα!!!

Η παρουσία του στην ομάδα μας ήταν καταλυτική για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Παίδων ΕΚΑΣΑΜΑθ, για την πρόκριση στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αλλά και για να φτάσουμε έναν πόντο πριν την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων!!!

Γιώργο σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις όλα τα όνειρα σου και να κάνεις αυτό που τόσο αγαπάς!!! Για εμάς θα είσαι πάντα μέλος της οικογένειας της Santa Family. Once Santa Always Santa»!!!