ΕΠΣ Καβάλας-Πρωτάθλημα Υποδομών: Κλήρωση τέλος Σεπτεμβρίου, σέντρα στα μέσα Οκτωβρίου

Συνάντηση των εκπροσώπων των σωματείων που διαθέτουν τμήματα υποδομών με την τεχνική επιτροπή των πρωταθλημάτων της Ένωσης Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 η συνάντηση της Τεχνικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας με παράγοντες των τμημάτων υποδομής των σωματείων, για τα πρωταθλήματα της περιόδου 2022 – 2023.

Στην συνάντηση συμμετείχαν αρκετοί παράγοντες των ομάδων που διαθέτουν τμήματα υποδομής. Έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση, κατατέθηκαν και υιοθετήθηκαν προτάσεις των παραγόντων, ενημερώθηκαν οι παράγοντες για την προκήρυξη των πρωταθλημάτων, η οποία και θα τους αποσταλεί ηλεκτρονικά έως και 19-8-2022 και αποφασίσθηκε τα σωματεία να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα έως την 15-9-2022, η κλήρωση να γίνει την 22-9-2022, τα δε πρωταθλήματα να ξεκινήσουν την 15-10-2022.

Εκφράσθηκε, δε, η ευχή στην επόμενη συνάντηση να είναι παρόντες και οι παράγοντες των σωματείων που απουσίαζαν, προφανώς για λόγους ανωτέρας βίας. Είναι αναγκαία η παρουσία όλων για την πρόοδο, ανάπτυξη και εξέλιξη των πρωταθλημάτων υποδομής, υπό την αιγίδα και ευθύνη της Ένωσής.