ΑΟ Καβάλα: 70 και 100 ευρώ τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονιά

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα ανακοινωθεί η σύνθεση της διοικούσας επιτροπής που θα απαρτίζεται από 7-8 άτομα

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί η σύνθεση του διοικητικού σχήματος που θα «τρέξει» την ομάδα της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όμως η οργάνωση του τμήματος προχωράει με σταθερά βήματα!

Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας λοιπόν, που πραγματοποιείται παράλληλα με την προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας στο προπονητικό κέντρο του Κρυονερίου, ο ΑΟΚ ετοιμάζεται να ξεκινήσει την εκστρατεία για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα όταν ακόμα και μέσα στη διάρκεια της ημέρας (Δευτέρα 22/8) θα υπάρξει η σχετική ανακοίνωση από το σύλλογο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τιμές των διαρκείας θα είναι σχετικά χαμηλές και κυμανθούν από τα 70 έως τα 100 ευρώ. Η πρώτη κατηγορία θα αφορά τα διαρκείας από την κερκίδα από την πλευρά της θάλασσας και η δεύτερη από την πλευρά των δημοσιογραφικών θεωρείων. Εννοείται, ότι στον ΑΟΚ θα αρχίσουν άμεσα την κινητοποίηση προκειμένου να προωθήσουν όσο δυνατόν ένα μεγαλύτερο αριθμό διαρκείας, έτσι ώστε να αποκτήσει το ταμείο του συλλόγου μια σχετική άνεση για να κινηθεί σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο των μεταγραφών.

Περιμένουν απαντήσεις…

Σε ότι αφορά τον σχηματικό της διοικούσας επιτροπής που θα αναλάβει την ομάδα, οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η σύνθεση της. Μέχρι στιγμής έχουν «κλειδώσει» τα περισσότερα από τα ονόματα που θα την στελεχώσουν, ορισμένα από τα οποία έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα διοικητικά της ομάδας, ενώ θα υπάρχουν «εκπρόσωποι» από την ΕΠΣΚ (τουλάχιστον δύο) και φυσικά του Ερασιτέχνη ΑΟΚ (επίσης δύο). Τις επόμενες ημέρες αναμένονται απαντήσεις σε προτάσεις που έχουν γίνει σε άλλους παράγοντες, προκειμένου να κλείσει και αυτό το θέμα με τη συγκρότημα της διοικούσας που θα απαρτίζεται από 7-8 άτομα.