Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Πουλιανίτης και Πεχλιβανίδης οι νέες προσθήκες

Η ομάδα της Α2 Εθνικής που επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα, πρόσθεσε ακόμα δύο νεαρούς αθλητές στο έμψυχο υλικό της

Με ακόμα δύο νέους αθλητές συνεχίζεται το μεταγραφικό ντεμαράζ στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας. Το συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη επιχειρεί στην ουσία ένα νέο ξεκίνημα, μ’ ένα εντελώς διαφορετικό ρόστερ σε σχέση με το περσινό και ήδη έχει προχωρήσει σε 4 μεταγραφές.

Τα δύο νέα πρόσωπα που προστέθηκαν στο έμψυχο υλικό της ομάδας είναι ο Μάριος Πουλιανίτης και ο Σάββας Πεχλιβανίδης, ενώ έπεται και συνέχεια τόσο με Έλληνες όσο και με Αμερικάνους μπασκετμπολίστες.

Ο 23χρονος Πουλιανίτης είναι 1.90 και αγωνίζεται στις θέσεις «1-2». Έχει ξεκινήσει από την Ακαδημία «Αστέρια» της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια πέρασε από τη Γέφυρα, το Ανατόλια, τον Πανσερραϊκό και τον Φίλιππο Βέροιας. Είναι γόνος αθλητικής οικογένειας και σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε ήταν από τους πρώτους σκόρερ της.

Όσον αφορά τον Πεχλιβανίδη, είναι 20 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις «2-3». Ο ύψος 1.90 αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕ Κοζάνης και στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΓΣ Ελίμειας (Β’ Εθνική) και ΑΣ Καστοριάς (Α2 ). Ακολούθησε η ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών, όπου σε 21 αγώνες πέτυχε 87 πόντους με 16 τρίποντα, ενώ ακολούθως βρέθηκε στον Ερμή Λαγκαδά.