ΕΠΣ Καβάλας: Αλλαγή τοποθεσίας στην κλήρωση των πρωταθλημάτων

Η εκδήλωση δε θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, αλλά στο γήπεδο του Σίμου Ανθουλάκη στα Σφαγεία

Στις εγκαταστάσεις του Απόλλωνα Καβάλας του Σίμου Ανθουλάκη θα πραγματοποιηθεί τελικά η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Αρχικά η διοργανώτρια αρχή είχε ανακοινώσει ότι η εκδήλωση θα διεξάγονταν στα γραφεία της στο κέντρο της Καβάλας, ωστόσο στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει σε ανοιχτό χώρο (όπως πέρσι που πραγματοποιήθηκε στο «Προσκήνιο» στον Αρχαιολογικό Χώρο των Φιλίππων). Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/9 και θα ξεκινήσει στις 19.00.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ αναφέρει σχετικά:

«Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι η κλήρωση για τα πρωταθλήματα και το Κύπελλο της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν άλλαξε τοποθεσία και θα πραγματοποιηθεί τελικά στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του ΠΑΣ Απόλλων Καβάλας (Σίμου Ανθουλάκη), στην περιοχή των Σφαγείων, αντί για τα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας που αρχικά είχε προγραμματιστεί. Η ώρα έναρξης παραμένει η ίδια (19:00)».