Γιοβάνα Πετρουσέφσκα η πρώτη ξένη στην ιστορία των Πανθήρων

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας απέκτησε την υψηλόσωμη αθλήτρια από τα Σκόπια για να ενισχύσει περαιτέρω την Front Line

Η πρώτη μεταγραφή ξένης αθλήτριας στην ιστορία των Πανθήρων Καβάλας είναι γεγονός! Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ, που συμμετέχει και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ανακοίνωσε την απόκτηση της 22χρονης Γιοβάνα Πετρουσέφσκα από τα Σκόπια, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη γραμμή των «ψηλών».

Η απόφαση των Πανθήρων να κινηθούν σε επιλογές «εκτός Ελλάδος» δείχνει την αποφασιστικότητα τους να εκμεταλλευτούν όλες τις επιλογές που παρουσιάζονται για ενίσχυση του ρόστερ, μιας και πρόκειται για μια αξιόλογη αθλήτρια (διεθνής με τη χώρα της) που πέρσι αγωνίστηκε στην Α1 με τη φανέλα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, οι οικονομικές απαιτήσεις της οποίας είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας.

Η ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει σχετικά: Ενίσχυση στην Front Line για την ομάδα μας! Η Διοίκησή μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με την Jovana Petrushevska! Οι Πάνθηρες θα είναι ο δεύτερος σταθμός στην Ελλάδα για την υψηλόσωμη (1.84cm) παίκτρια καθώς πέρυσι ολοκλήρωσε τη χρονιά στην Α1 Εθνική Κατηγορία με τη φανέλα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου όπου και κατέγραψε 8 συμμετοχές με 10.1 λεπτά ανά ματς. Welcome Jovana»!

Αποκτήθηκε και η Γεωργία Τριανταφύλλου

Υπενθυμίζεται ότι στις θέσεις των «ψηλών» οι Πάνθηρες είχαν αποκτήσει στις αρχές Αυγούστου και τη 20χρονη Γεωργία Τριανταφύλλου που έχει πλούσιες μπασκετικές παραστάσεις από τη συμμετοχή  της σε ομάδες της Αθήνας όπως το Γαλάτσι, η ΑΕΝ Κηφισιάς (Α’ ΕΣΚΑ), ο Παναθηναϊκός (Νεάνιδες / Γυναίκες Α1’, Α2’), ο Αθηναϊκός (Α2’), η Ηλιούπολη (Α2’) και η Αγία Παρασκευή (Α2’). Παράλληλα έχει αγωνιστεί με το εθνόσημο στα κλιμάκια Παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών!

Η προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση των Πανθήρων δε σταματά με την απόκτηση της Πετρουσέφσκα, μιας και αναμένονται και άλλες μεταγραφές τις επόμενες ημέρες.