ΑΟ Καβάλας: Κώστας Παπαποστόλου ο πρώτος…

Η πρώτη ανακοίνωση της διοίκησης για τη νέα χρονιά αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας, αφορά τη συμφωνία για την παραμονή του νεαρού τερματοφύλακα

Με έναν από τους επονομαζόμενους «μικρούς ήρωες της Καβάλας», που κράτησαν όρθιο το «καραβάκι» τις πρώτες αγωνιστικές της περσινής SL2, τον Κώστα Παπαποστόλου, αρχίζει η περίοδος των… ανακοινώσεων στην ομάδα του ΑΟ Καβάλα.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, που έρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, θα συνεχίζει και τη νέα χρονιά να φορά τη φανέλα του ΑΟΚ σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης η οποία αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση συνεργασίας με τον νεαρό τερματοφύλακα, Κώστα Παπαποστόλου.

Ο Κώστας είναι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου, όπου με τα λεγόμενα και τις πράξεις του έχει αποδείξει πως για τον ίδιο, ο ΑΟΚ είναι πάνω από όλα.

Θυμίζουμε πως την περσινή σεζόν ήταν μέλος του ρόστερ των νεαρών – ερασιτεχνών – αθλητών που κράτησαν την ομάδα ζωντανή στην Super League 2.

Κώστα δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι που θα σε έχουμε στις τάξεις των ποδοσφαιριστών μας και την φετινή σεζόν. Σου ευχόμαστε μια καλή σεζόν μακριά από τραυματισμούς».