ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας: Μαντώ Παλάδα, η επιστροφή…

Επέστρεψε στο προπονητικό team της Santa, μετά και την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του προγράμματος «Δομή και λειτουργία Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης. Οργάνωση τουρνουά – camps» στο ΔΠΘ

Ενα αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου, επιστρέφει μετά από ένα μικρό διάλλειμα «επιμόρφωσης» στον ΜΠΑΣ Αγία Βαρβάρα. Η Μαντώ Παλάδα θα αποτελέσει εκ νέου μέλος του προπονητικού team της Santa, γεγονός που έκανε γνωστό με ικανοποίηση η διοίκηση του συλλόγου. Η Παλάδα στο διάστημα που ήταν εκτός ομάδας ολοκλήρωσε με επιτυχία την παρακολούθηση του προγράμματος «Δομή και λειτουργία Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης. Οργάνωση τουρνουά – camps» στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και είναι σίγουρο ότι με τις επιπλέον γνώσεις που απέκτησε θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ομάδας.

Η ανακοίνωση της διοίκησης της Αγίας Βαρβάρας αναφέρει σχετικά: «Η Μαντώ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου μας, καθώς ήταν η πρώτη προπονήτρια της Ακαδημίας μας, προπονήτρια της ομάδας παίδων και βοηθός προπονητή στην ανδρική μας ομάδα. Η συμβολή της στην ανάπτυξη της ακαδημίας μας αλλά και στην παρουσία της στα αθλητικά δρώμενα της πόλης είναι πολυσήμαντη και αδιαμφισβήτητη!!!

Στο μικρό διάλειμμα της, αποφοίτησε επιτυχώς από το πρόγραμμα “Δομή και λειτουργία Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης. Οργάνωση τουρνουά – camps” του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και πλέον είναι και πάλι έτοιμη να επιστρέψει στο προπονητικό team της ομάδας μας και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους μικρούς αθλητές μας».