Ατρόμητος Χαλκερού και Ναζιανζός Νέας Καρβάλης αποχαιρετούν τον Γιώργο Μαρούλα

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 44 ετών και οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια

Με συγκινητικές αναφορές στις σελίδες τους στο fb αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Μαρούλα, ο Ατρόμητος Χαλκερού και η Ναζιανζός Νέας Καρβάλης! Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστές έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, όμως τελικά δεν τα κατάφερε, χάνοντας τη ζωή του σε ηλικία 44 ετών.

Ο Ατρόμητος Χαλκερού τονίζει ότι «από σήμερα δεν είναι πια μαζί μας ένα πρώην παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Ο Γιώργος Μαρούλας έχασε την άνιση μάχη με την «κακιά» αρρώστια. Καλό παράδεισο να έχεις φίλε και συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Από τη μεριά του η Ναζιανζός Νέας Καρβάλης επισημαίνει: «Δυστυχώς ο Γιώργος Μαρούλας δεν τα κατάφερε. Έδωσε την άνιση μάχη με την αρρώστια και έφυγε από κοντά μας. Ένα παιδί χαμηλών τόνων, που ήταν πάντα με το χαμόγελο. Πρόσφερε για πολλά χρόνια αγωνιζόμενος στην ομάδα μας, βρίσκοντας χρόνο μετά την κουραστική δουλειά του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλή ανάπαυση Γιώργο».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΣ Καβάλας όπου αναφέρεται ότι «ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την πρόωρη απώλεια του πρώην ποδοσφαιριστή Γιώργου Μαρούλα. Ο Γιώργος Μαρούλας αγωνίστηκε κυρίως με τις ομάδες του Ατρόμητος Χαλκερού και του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης και τίμησε τις φανέλες των δύο ομάδων όσο λίγοι ποδοσφαιριστές. Η ΕΠΣ Καβάλας εύχεται δύναμη και κουράγιο στους οικείους του. Καλό Παράδεισο Γιώργο».