Πάνθηρες: Νέο πρόσωπο η Χριστίνα Πενέλη

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Καβάλας αγωνιζόταν επί 3 χρόνια στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με τα χρώματα του ΓΣ Αγίας Παρασκευής

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πανθήρων Καβάλας. Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής της πρώτης αλλοδαπής αθλήτριας στην ιστορία του συλλόγου (Γιοβάνα Πετρουσέφσκα), οι Πάνθηρες έκαναν γνωστή την απόκτηση της Χριστίνας Πενέλη από την Αθήνα. Η 18χρονη αθλήτρια αγωνίζεται στη θέση των φοργουόρντ έχοντας εμπειρίες από την Α2 Εθνική κατηγορία με τα χρώματα του ΓΣ Αγίας Παρασκευής, ενώ έχει ξεκινήσει την πορεία της από τον ΚΑΟ Μελισσίων.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής αναφέρει σχετικά:

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τη Χριστίνα Πενέλη! Η Χριστίνα έρχεται για να προσθέσει επιπλέον ποιότητα και δυναμισμό στις θέσεις των Forward, αγωνιζόμενη ως SF και PF. Γεννημένη το 2004 και με ύψος 1.77cm η Χριστίνα ξεκίνησε τη διαδρομή της στον ΚΑΟ Μελισσίων για να ακολουθήσει για 3 χρόνια ο ΓΣ Αγίας Παρασκευής όπου και αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία! Καλωσόρισες Χριστίνα»!