ΑΟ Καβάλα: Ανακοίνωσε Παπαδόπουλο & Σιαματά και έπεται συνέχεια…

Σε δύο ακόμα μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών προχώρησε η ομάδα ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επίσημα γνωστές και άλλες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι ανακοινώσεις για την απόκτηση ποδοσφαιριστών στην ομάδα της Καβάλας. Το βράδυ της Τέταρτης (24/8) έγινε γνωστή η απόκτηση του 18χρονου Καβαλιώτη τερματοφύλακα Χρήστου Σιαματά και το μεσημέρι της Πέμπτης (25/8) η επίσημη έναρξη της συνεργασίας με τον 20χρονο Αναστάσιος Παπαδόπουλος από την Ξάνθη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια της ημέρας θα ανακοινωθούν ακόμα μια ή δύο μεταγραφές και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Παρασκευή 26/8.

Ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος

Η ανακοίνωση για τον Αναστάσιο Παπαδόπουλο αναφέρει σχετικά: «Ο ΑΟ Καβάλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Αναστάσιο Παπαδόπουλο. Ο 20χρονος, φερέλπις αμυντικός, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κ20 του ΑΟ Ξάνθη και θα κάνει τα πρώτα του βήματα στις Εθνικές Κατηγορίες της χώρας φορώντας την φανέλα της ομάδας μας. Τάσο καλώς όρισες στην Καβάλα. Καλώς ήρθες στον ΑΟΚ»!

Ο Χρήστος Σιαματάς

Η Καβάλα προσθέτει ακόμα ένα νεαρό Καβαλιώτη στο ρόστερ της με την απόκτηση του Σιαματά που επιστρέφει στο «καραβάκι» μετά από ένα χρόνο. «Ο ΑΟ Καβάλα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό, Καβαλιώτη τερματοφύλακα, Χρήστο Σιαματά. Ο 18χρονος, φερέλπις πορτιέρο, διετέλεσε μέλος της ομάδας μας από το 2019 μέχρι και το 2021 ενώ πέρυσι πραγματοποίησε τις παρθενικές του εμφανίσεις στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας με την φανέλα του Απόλλωνα Πόντου. Πλέον επιστρέφει στην Καβάλα για χάρη του ΑΟΚ. Χρήστο καλώς επέστρεψες σπίτι σου»!

Αρχίζει ο στίβος του ΑΟΚ

Πέρα από το ποδόσφαιρο ο ΑΟΚ, ως ο μεγαλύτερος σύλλογος του Νομού (και όχι μόνο) δραστηριοποιείται και σε άλλα αθλήματα, όπως ο στίβος. Το τμήμα στίβου λοιπόν του ΑΟ Καβάλα επιστρέφει στη δράση, μετά το καλοκαίρι και έτσι την Πέμπτη 01/09 και την Παρασκευή 02/09 περιμένει τους αθλητές και τους γονείς τους στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο «Άνθη Καράγιαννη» για εγγραφές-πληροφορίες-προπονήσεις! Η πρόσκληση ισχύει για όλες τις ηλικίες, ενώ το πρόγραμμα των προπονήσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες!