ΑΟ Καβάλα: Αμυντική «τριπλέτα» από τον Εθνικό Σοχού

Μετά την απόκτηση του Μπατσαρά, το «καραβάκι» επισημοποίησε και τη συμφωνία τους νεαρούς αμυντικούς Στέφανο Βασιλόπουλου και Δημήτρη Δημητρακούδη

Μετά την οριστικοποίηση της απόκτησης του ακραίου αμυντικού Ορέστη Μπατσαρά, η ομάδα της Καβάλας «έκλεισε» ακόμα δύο νεαρούς αμυντικούς παίκτες που αγωνιζόταν πέρσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τα χρώματα του Εθνικού Σοχού! Πρόκειται για τους Στέφανο Βασιλόπουλο και Δημήτρη Δημητρακούδη, που προπονούνταν εδώ και αρκετές ημέρες με τον ΑΟΚ στο προπονητικό κέντρο του Κρυονερίου και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο Στέφανος Βασιλόπουλος

Ο Στέφανος Βασιλόπουλος είναι 20χρονος στόπερ, με θητεία και σε Κ19 Άρη και ΑΟ Καρδίας, ενώ πρόσφατα απασχόλησε και ομάδες Σούπερ Λιγκ 2. Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Στέφανο Βασιλόπουλο. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Εθνικού Σοχού ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Super League Νέων με την φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης. Στέφανε καλώς όρισες στην Καβάλα. Καλώς ήρθες στον ΑΟΚ»!

Ο Δημήτρης Δημητρακούδης

Ο Δημήτρης Δημητρακούδης είναι 21χρονος δεξιός μπακ, που έχει παίξει και σε ομάδες της Γερμανίας, αλλά και σε υποδομές των ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Λάρισας. Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει: «Ο ΑΟ Καβάλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Δημητρακούδη. Ο 21 ετών αμυντικός, πέρυσι αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Εθνικού Σοχού ενώ έχει εμπειρίες και από τις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας. Δημήτρη καλώς όρισες στην Καβάλα. Καλώς ήρθες στον ΑΟΚ»!