Και τυπικά στον ΑΟ Καβάλα ο Γιώργος Ρουμπιές

Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, που προπονείται εδώ και αρκετές ημέρες με την ομάδα – Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας - Φιλικό με τον Ορφέα στην Ελευθερούπολη

Μια ανακοίνωση που ήταν αναμενόμενη εδώ και αρκετές ημέρες μιας και η μεταγραφή ήταν «κλεισμένη», έκανε το πρωί της Τρίτης 30/8 ο ΑΟΚ. Επισημοποίησε την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού Γιώργου Ρουμπιέ, ο οποίος προπονείται εδώ και αρκετές ημέρες με την ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη και μάλιστα συμμετείχε στο φιλικό του Σαββάτου με τον Βύρωνα στο Βερούλειο.

Ο Ρουμπιές προέρχεται από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης και τη Γ’ Εθνική ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κόσμιο και Πανθρακικό. Η ανακοίνωση της απόκτησης του αναφέρει σχετικά:

«Ο ΑΟ Καβάλα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Γιώργο Ρουμπιέ. Ο 23χρονος επιθετικός τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του ΠΟ Αλεξανδρούπολης ενώ τα προηγούμενα χρόνια έκανε το πέρασμα του από ΠΑΟ Κοσμίου και Πανθρακικό αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Γιώργο καλώς όρισες στην Καβάλα. Καλώς ήρθες στον ΑΟΚ»!

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Εν τω μεταξύ στον ΑΟΚ ξεκίνησε τόσο η δια ζώσης όσο και η διαδικτυακή προπώληση των καρτών διαρκείας για την σεζόν 2022-2023. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου (Εθνικής Αντιστάσεως 2 – 6ος Όροφος) καθημερινά (10:00-14:00).
Υπενθυμίζεται πως οι κατηγορίες των καρτών είναι οι εξής:
Blue (Θύρες 12-1-2): 70€
Light Blue (Θύρες 6-7-8): 100€
Σκεπαστό (Θύρες 6-7-8): 150€
VIP Pass (θεωρεία): 500€

Διευκρινήσεις

– Για τις θέσεις κάτω από το σκεπαστό, θα υπάρξει προτεραιότητα μέχρι τις 15/09 για τους κατόχους των συγκεκριμένων θέσεων την περασμένη σεζόν. Ως απόδειξη θα πρέπει να έχετε μαζί σας την κάρτα διαρκείας της σεζόν 2021-2022. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας, όσες θέσεις παραμείνουν κενές θα τεθούν σε διαθεσιμότητα για τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο.
– Για το VIP Pass παρέχεται:

  1. Μια θέση στα θεωρεία του γηπέδου.
  2. Καρτελάκι λαιμού με την φωτογραφία σας, που σας επιτρέπει την πρόσβαση στον παραπάνω χώρο.
  3. 30% έκπτωση συνδρομής στην ακαδημία ποδοσφαίρου
  4. Δώρο φανέλα ή φόρμα της ομάδας
  5. Δωρεάν είσοδο για όλη την οικογένεια (σύζυγος + ανήλικα τέκνα)
  6. Δωρεάν ετήσια συνδρομή μέλους στον ερασιτέχνη

– Ο τρόπος αποπληρωμής του VIP Pass γίνεται με τον εξής τρόπο:
Προκαταβολή 150 € και πλάνο (7) δόσεων των 50 €.
Την ίδια ώρα μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και διαδικτυακά στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/…/1B2ExUuG0vmNXfi1wAPjvrEv77vwb…

Φιλικό με τον Ορφέα στην Ελευθερούπολη

Το 2ο φιλικό παιχνίδι της ομάδας της φετινή χρονιά θα δοθεί, το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο της Ελευθερούπολης κόντρα στον τοπικό Ορφέα. Ο προπονητής Γιώργος Αγγελίδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετά από τα νεαρά παιδιά που έχει στη διάθεση του αλλά και να δοκιμάσει κάποια άλλα που βρίσκονται υπό δοκιμή. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.00