Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Σημαντική ενίσχυση στη θέση «4» με Άλεξ Πρίφτη

Ο 24χρονος, ύψους 1.98 αθλητής, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις ΗΠΑ

Σε μια σημαντική προσθήκη στη θέση «4» προχώρησε η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας, προερχόμενη από το ενδοκολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ (Nacional Associaton of Intercollegiate Athletics – NAIA). Απέκτησε τον Αλέξανδρο Πρίφτη ο οποίος βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές πριν από 4 χρόνια.

Πρόκειται για έναν αθλητή ύψος 1.98 που γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα και πριν περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών. Τις δύο περασμένες σαιζόν αγωνίστηκε στο Judson College, ενώ το 2018 έγινε ο πρώτος παίκτης-φοιτητής, που υπέγραψε στους Γκόβερνορς Στέιτ Τζάγκουαρς, οπότε θα συμμετάσχει στο φετινό τους πρόγραμμα, στο NAIA.

Η προσπάθεια για ενίσχυση του ρόστερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται οι ανακοινώσεις για τα ονόματα των Αμερικάνων παικτών που θα αποκτηθούν, οι δυνατότητες των οποίων αναμένεται παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.