Πάνθηρες Καβάλας: Νέο μέλος η Αφροδίτη Τσάντα

Η 27χρονη αθλήτρια θα προσφέρει εκτός από την εμπειρία της στη γυναικεία ομάδα, τις υπηρεσίες της ως προπονήτρια στην Ακαδημία του συλλόγου

Σε… καθημερινότητα έχουν εξελιχθεί πλέον οι ανακοινώσεις των Πανθήρων που επισημοποιούν τη συμφωνία τους με αθλήτριες οι οποίες θα ενισχύσουν την ομάδα εν όψει της παρουσίας της στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας ανακοίνωσε λοιπόν και την απόκτηση της Αφροδίτης Τσάντα, η οποία εκτός από την παρουσία της στη γυναικεία ομάδα θα αποτελέσει μέλος και του προπονητικού team των προπονητών της Ακαδημίας.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Καλωσορίζουμε την Αφροδίτη Τσάντα στην οικογένεια των Πανθήρων! Μετά από μία γεμάτη 7ετία στον Πανσερραϊκό, η Αφροδίτη μετακομίζει στην Καβάλα για να φορέσει τη φανέλα μας και να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στην περιφερειακή γραμμή! Η 27χρονη αθλήτρια ξεκίνησε τη μπασκετική διαδρομή της στην ΕΑ Παραλίας Πάτρας όπου και αγωνίστηκε στην Α2 Γυναικών, για να ακολουθήσει ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης (Πρωταθλήτρια Νεανίδων). Αξίζει να αναφέρουμε πως η Αφροδίτη είναι παράλληλα πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με επιπλέον μεταπτυχιακές σπουδές στην κινησιολογία και θα πλαισιώσει το team των προπονητών της ακαδημίας μας! Της ευχόμαστε μία δημιουργική και υγιή χρονιά»!